Serkan Çelik
Kayıtlı Üye
Bu uygulamayi nerden indirebilirim ben bulamadim apk
Serkan Çelik' Alıntı:Bu uygulamayi nerden indirebilirim ben bulamadim apk
Serkan Çelik' Alıntı:Ben simdi yeni romu yukledim guncel olan ama bundada root sorunu var ilk root oluyo sonradan gidiyo nasil cozerim bide rom yapmayi dusunuyormusunuz
Serkan Çelik' Alıntı:ben geliştirici seçeneklerinden açıyom ama genede gidiyor bide pc bağlayınca maavi ekran hatası hala veriyo
Serkan Çelik' Alıntı:hersey hallolduguna göre bu son sorum olsun senı cok yordum kusura bakma
1 şimdi ben buna 4.4.2 stock romu nasıl kurarım ben 5.0 dn 4.4.2 e dönrkenki islemi yapsam olurmu
2 ben bu cm romda theme diy uygulaması syesinde istedigim softkey ayarlıyodum onu stockromda nasıl yparım
3 sence cm 12 nasıl
ŞİMDİDEN YARDIMLARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Lg driverlari tam olarak kaldirilmamistir.Tamamrn kalfirinica windows telefonu takinca otomatik yüklüyor driverlariSerkan Çelik' Alıntı:Lg driver kaldirdim bu sefer pcde mtp yuklenmiyo gozukuyo
svncibrahim' Alıntı:Lg driverlari tam olarak kaldirilmamistir.Tamamrn kalfirinica windows telefonu takinca otomatik yüklüyor driverlariSerkan Çelik' Alıntı:Lg driver kaldirdim bu sefer pcde mtp yuklenmiyo gozukuyo
omer605605' Alıntı:sa usta telefona open gaps ı kurarken hata verdi ve bende bataryayı çıkarıp recoveryi tekrar açmayı denedim şimdi telefon hiçbişekilde açılmıyor uyarı ışığı veriyor sadece nasıl düzeltebilirim bunu