Bayconqueror' Alıntı:Ozele gel kardeşim yardımcı olmaya çalışırım
Monomone' Alıntı:Merhabalar benim ufak bir sorum olacak da bu D723 modeli D723TR diye geçen model mi? Bir yalnışlık olmasın diye soruyorum kendi telefonum için ilk defa bir custom rom kurulumu yapmak istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Cahilliğim için ise özür dilerim.
Özcan Kaya' Alıntı:Monomone' Alıntı:Merhabalar benim ufak bir sorum olacak da bu D723 modeli D723TR diye geçen model mi? Bir yalnışlık olmasın diye soruyorum kendi telefonum için ilk defa bir custom rom kurulumu yapmak istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Cahilliğim için ise özür dilerim.
Evet, zaten D723 diye bir telefon yok D723TR var yani D723 modeli D723TR diye geçen model, ilk başlarda bende korkuyordum ya telefonuma birşey olursa diye ama olmadı tabi arkadaşın dediklerini birebir yapmak şartıyla, önemli değil, ayrıca özür dilemenize gerek yok, iyi Rom kurmalar. (Bu soruyu sormanızın nedenide cahillik değil, cahil olduğumuz için soru sorsaydık hepimiz cahildik o zaman)
Monomone' Alıntı:Özcan Kaya' Alıntı:Evet, zaten D723 diye bir telefon yok D723TR var yani D723 modeli D723TR diye geçen model, ilk başlarda bende korkuyordum ya telefonuma birşey olursa diye ama olmadı tabi arkadaşın dediklerini birebir yapmak şartıyla, önemli değil, ayrıca özür dilemenize gerek yok, iyi Rom kurmalar. (Bu soruyu sormanızın nedenide cahillik değil, cahil olduğumuz için soru sorsaydık hepimiz cahildik o zaman)
O zaman yaşasın Cyanogenmod Tekrardan teşekkür ederim
Özcan Kaya' Alıntı:Monomone' Alıntı:O zaman yaşasın Cyanogenmod Tekrardan teşekkür ederim
, Önemli değil.
Telefon kapaliyken sarj ikonu geliyor musvncibrahim' Alıntı:brayn617' Alıntı:Ben Gapps flashladığımda ekran siyah oluyor.Hangi Gapps paketini flashlamalıyım?
Ben micro paketini flashladim sorun oluşmadı.
Nano paketinde de sorun olmamıştı