Orochi™' Alıntı:Sesi ne kadar cikarsa ciksin KK kullanmiyorum
Ben Zaten Kullanın Diye Söylemedim ki : Ben sadece Sürümü söyledim ve bunda çıkıyor dedim : :drinks: :rofl:
Orochi™' Alıntı:Sesi ne kadar cikarsa ciksin KK kullanmiyorum
mustafatkl42' Alıntı:kamerasını test eden varmı ? :adyo:
efgan19' Alıntı:mustafatkl42' Alıntı:kamerasını test eden varmı ? :adyo:
İyi bir sıkıntı yok...
mustafatkl42' Alıntı:efgan19' Alıntı:mustafatkl42' Alıntı:kamerasını test eden varmı ? :adyo:
İyi bir sıkıntı yok...
http://forum.turkdevs.com/konu-google-kamera-mtk-lp-5-0.html burdaki kamera yı yükleyebiliyoz mu :what:
efgan19' Alıntı:Rom güzel eline sağlik fakat gmd 2 mininin orjinal fabrika stock romunda olan harici tuş ışıklarını bildirim ışığı olarak kullanma imkanımlz var mı??
Orochi™' Alıntı:Bildirimler normal sekilde geliyor chrome anlayamadim ? Marketten kurabilirsin.
Sorun olsa bizler nasıl kurup bu romu kullanıyoruz ? işlemlerde atladığınız bölümler var konuyu okuyup iyice anlayıp anlatıma uyduüğunuz sürece sorun yaşamazsınız.kutayaymaz' Alıntı:Arkadaslar bu romu kurmak istiyorsaniz amigoyu sp flashtooldan kur diyosunuz da o romda ve sp flashtoolda sorun var onu yukleyemedigimiz icin bunlari kullanamiyoruz
Orochi™' Alıntı:Amigo os, aosp systemui desteklemez
Orochi™' Alıntı:@umitcan9
Lollipop romlarda sadece hdc s6 romunda goruntulu arama var
@TheEagle
Linki duzelttim tekrar dene
Esfile explorer sorunsuz calisiyor uygulamayi silip tekrar indir
Tus titresimi icin ayarlar - ses ve bildirime girip sag ustteki ayar ikonuna tikla cikan menuden
Dokunuldugunda titresimi devre disi birak