Furkan4535
Kayıtlı Üye
İndirdim suresi dolmustur diyor son surumu indirince ayni sekil acilmiyoJTwhatsapp v5.15 kur
İndirdim suresi dolmustur diyor son surumu indirince ayni sekil acilmiyoJTwhatsapp v5.15 kur
hocam restoreden romu seçtikten sonra seçenekler gelmiyor ve no partitions selected for restore hatası veriyor ne yapmalıyımJTwhatsapp v5.15 kur
Onu defalarca denedim olmadı. Bende sizin crdroid 3.5 i yükleyeyim dedim. twrp den wipe temizlemesini yapıyorum install kısmında fixlerde sorun yok ama romda updater process ended with signal:11 ... diye hata veriyor.
Telefon kaldı böyle hocam bi rom yükleyemedim, yardım edebilirseniz çok güzel olur
Onu defalarca denedim olmadı. Bende sizin crdroid 3.5 i yükleyeyim dedim. twrp den wipe temizlemesini yapıyorum install kısmında fixlerde sorun yok ama romda updater process ended with signal:11 ... diye hata veriyor.
[doublepost=1518381327,1518380298][/doublepost]
Telefon kaldı böyle hocam bi rom yükleyemedim, yardım edebilirseniz çok güzel olur
Hocam bir yardımcı olur musun telefon kaldı elimde bi tane rom yükleyemedim.Gorseydim söylerdim :emoji_slight_smile:
[doublepost=1518427531,1518427486][/doublepost]Gorseydim söylerdim :emoji_slight_smile:
Evet bazen bende de oluyor. Ben de bazen güç tuşu da çalışmıyor. Bazen birkaç defa yeniden başlatınca güç tuşu çalışıyor. Ama telefon kapalıyken şarj oluyor. Acaba önce VIA M1'in romunu temiz yükleyip te daha sonra Bingo OS'u yüklesek bence sorun kalmaz çünkü ben bu romu ilk başlarda denedim sorun yoktu telefon açıkken şarj da oluyordu fakat sırf whatsapp çalışmıyor diye ROM'u değiştirmiştim fakat romun dosyaları hala bir köşede duruyor. Belki bir ara buna da bir bakarım :emoji_smirk:.Telefon şarj almıyor bu romda, neden acaba ?
Ha evet ben rootlu ve bi çok sistem uygulamasını da sildikten sonra twrp den yükledim. Şimdi marshmallowu tekrar temiz yükleyip twrp ve root attıktan sonra bingo os u yüklesem şarj alır mı açıkken ?Evet bazen bende de oluyor. Ben de bazen güç tuşu da çalışmıyor. Bazen birkaç defa yeniden başlatınca güç tuşu çalışıyor. Ama telefon kapalıyken şarj oluyor. Acaba önce VIA M1'in romunu temiz yükleyip te daha sonra Bingo OS'u yüklesek bence sorun kalmaz çünkü ben bu romu ilk başlarda denedim sorun yoktu telefon açıkken şarj da oluyordu fakat sırf whatsapp çalışmıyor diye ROM'u değiştirmiştim fakat romun dosyaları hala bir köşede duruyor. Belki bir ara buna da bir bakarım :emoji_smirk:.
Ben bu ROM'u ilk kullanırken şarj oluyordu. O zamanlarda stok ROM'u temizden yükleyip daha sonra Bingo OS'u yüklemiştim. Muhtemelen şarjı alır fakat kesinlikle olur diyemem.Ha evet ben rootlu ve bi çok sistem uygulamasını da sildikten sonra twrp den yükledim. Şimdi marshmallowu tekrar temiz yükleyip twrp ve root attıktan sonra bingo os u yüklesem şarj alır mı açıkken ?
madOs tan ne haberBen bu ROM'u ilk kullanırken şarj oluyordu. O zamanlarda stok ROM'u temizden yükleyip daha sonra Bingo OS'u yüklemiştim. Muhtemelen şarjı alır fakat kesinlikle olur diyemem.