necmi33' Alıntı:Teşekkürler üstat.
cemcem' Alıntı:Biraz bulmaca çözer gibi olsada (sanırım ilk kez yaptığımdan) herşeyi harfi harfine yaptım. ve olması gereken herşey oldu. ancak telefonu yeniden başlattım ve yarım saattir ekranda o meşhur 4 yuvarlak inatla oynaşıp dönüp renk değiştirip duruyor ancak telefon açılmıyor. sorun nedir acaba. telefonum dual ve 6.0.1
Siz root'ta yaptınız mı ?cemcem' Alıntı:bataryayı çıkarttım taktım yine aynı. sonra pliz recoveryden yeniden instal yaptım yine aynı
cemcem' Alıntı:elbette herşeyi bitirdim telefonu açık kullanmayı bekliyodum ama olmadı
cemcem' Alıntı:cemcem' Alıntı:elbette herşeyi bitirdim telefonu açık kullanmayı bekliyodum ama olmadı
Problem devam ediyor....
Ahmetkync' Alıntı:Arkadaş ben telefon 6.0.1 subin zip dosyasını flsh ladım telefon 1 gün boyunca boot olmaya çalıştı yardım edersen sevinirim.
ceza98' Alıntı:@"Rygebin" hocam bunu twrp ile flashlayabilirmiyiz (subin.zip) forumda 5.1.1 root konusu sadece bu var twrp ile olan varmıydı bulamadım.
Wes' Alıntı:bu recovery ile alınan nandroid yedeği titanium backup ile ayristirmayi deneyen var mı?