eskiyapar' Alıntı:Bence :1-Cyanogenmod 12.1 yüklememek lazım.Riskli.Cihazı gümletti.
2-Gm one 4g ile rom işlerine çok bulaşmamak lazım.![]()
Arkadaşım yüklemek sorun değil doğru yaparsan biir sorun çıkmıyor :

eskiyapar' Alıntı:Bence :1-Cyanogenmod 12.1 yüklememek lazım.Riskli.Cihazı gümletti.
nefah' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:Bence :1-Cyanogenmod 12.1 yüklememek lazım.Riskli.Cihazı gümletti.
Arkadaşım yüklemek sorun değil doğru yaparsan biir sorun çıkmıyor :fakat yanlış yaparsan sorun çıkabilir yani dosyalarla çok oynamaman lazım.
Rygebin' Alıntı:Zibilyon kez rim atıyorum en fazla 2 kez yapmışsınızdır. Uzun zamandır brick yemedim. İşlemleri dikkatli yaparsanız hiçbirşey olmaz.
onrmeseci' Alıntı:Banada olmuştu evde cozmustum ama unuttum
Galiba biraz sarja bırakmıştır ondan sonra USB takiliyken batarya çıkartıyordu down moda alıyordum yaktıktan sonra 15 20 tane şey geliyordu
eskiyapar' Alıntı:Değerli kardeşlerim.Bu GM One 4g telefonum tahminen soft brick oldu.Rom yüklerken Cyanogenmod nıglıyt.İşler yolundaydı.Reboot dedi.Sonra sürpriz 20ye yakın formatla diyip duran pencere.Sonra 6.0.1 romunu flashladım.20 pencere gitti.Tamam hallettim derken,Rom yükledim,açıldı,açıldı,açıldı.Yani animasyonda takıldı kaldı.Factory reset falan tık yok.Animasyon döngüsü devam etti.Ben de bugün kendilerini bir İstanbul gezisine gönderdim.Bakalım ne olacak?Ücret alırlar mı?Almazlar mı?Ya Samsung S3 ciğerime ne yapsam böyle bir şey yapmazdı.Muhtemelen bir daha General Mobil almayacağım.Paylaşayım dedim.
hakanyazici' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:Değerli kardeşlerim.Bu GM One 4g telefonum tahminen soft brick oldu.Rom yüklerken Cyanogenmod nıglıyt.İşler yolundaydı.Reboot dedi.Sonra sürpriz 20ye yakın formatla diyip duran pencere.Sonra 6.0.1 romunu flashladım.20 pencere gitti.Tamam hallettim derken,Rom yükledim,açıldı,açıldı,açıldı.Yani animasyonda takıldı kaldı.Factory reset falan tık yok.Animasyon döngüsü devam etti.Ben de bugün kendilerini bir İstanbul gezisine gönderdim.Bakalım ne olacak?Ücret alırlar mı?Almazlar mı?Ya Samsung S3 ciğerime ne yapsam böyle bir şey yapmazdı.Muhtemelen bir daha General Mobil almayacağım.Paylaşayım dedim.
Hocam dosyaları paylaşabilir misiniz? Bir de ücret aldılar mı?
Rygebin' Alıntı:Acilirdi data da silecektin![]()
eskiyapar' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif][u][b]Fastboot oem unlock-go bile denedim.[/b][/u][/font][/color]
[hr]
[quote='Rygebin']
O data değil bahsettigim neyse .
caneray' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif][u][b]Fastboot oem unlock-go bile denedim.[/b][/u][/font][/color]
[hr]
[quote='Rygebin']
Daha fazlasını bilsem adım Rygebin olurdu.
Onları da söylesen servislik olmasak.
eskiyapar' Alıntı:caneray' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif][u][b]Fastboot oem unlock-go bile denedim.[/b][/u][/font][/color]
[hr]
[quote='Rygebin']
Şimdi siz ne yapmaya çalışıyosunuz benim kafam almadı? Bi açıklayında biliyorsam yardım edeyim
caneray' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:caneray' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif][u][b]Fastboot oem unlock-go bile denedim.[/b][/u][/font][/color]
[hr]
[quote='Rygebin']
Şimdi siz ne yapmaya çalışıyosunuz benim kafam almadı? Bi açıklayında biliyorsam yardım edeyim
Soft brick olan telefon konumuz.
eskiyapar' Alıntı:caneray' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:caneray' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]Fastboot oem unlock-go bile denedim.[/font]
Soft brick olan telefon konumuz.
Hocam tw bilgilerini gönder pm'den. Bu iş böyle bitmeyecek
Telefon servisten yola çıktı yapıldı.Teşekkürler.
Benzer sorunda soranlara direk servise cevabı verildiği için.Bende söz dinledim. :laugh:caneray' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:Telefon servisten yola çıktı yapıldı.Teşekkürler.caneray' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:Soft brick olan telefon konumuz.caneray' Alıntı:Şimdi siz ne yapmaya çalışıyosunuz benim kafam almadı? Bi açıklayında biliyorsam yardım edeyim![]()
![]()
Hocam tw bilgilerini gönder pm'den. Bu iş böyle bitmeyecek![]()
Servisten önce ulaşsaydın, çözerdik bir şekilde ama neyse çözülmüş![]()