Sp flash tool 4008

discovery42

Original poster
Aktif Üye
4 Şub 2015
197
2
arkadaşlar yeni güncellemreyi sp flash tool ile kurarken yüzde 99 a geldi 4008 error hatası veriyor. 5-6 kere yükledim aynı. Ama açtığımda yeni eklenen uygulamalar falan geliyor. gm asistan vs gibi. Yardım edermisiniz? Böyle kullansam sorun olurmu?

pirana01' Alıntı:
ya ben 360 dan  dosyayı indiremedim yardımcı olur musun

Beklerseniz link gelecek @"Incredible™" cwmden yuklenebilir sekilde paylasacak bende spflash surumunu paylascam :)

discovery42' Alıntı:
AloneMan' Alıntı:
pirana01' Alıntı:
ya ben 360 dan  dosyayı indiremedim yardımcı olur musun

Beklerseniz link gelecek @"Incredible™" cwmden yuklenebilir sekilde paylasacak bende spflash surumunu paylascam :)

yasin bu hatanın çözümünü  biliyormusun ?

Valla o konuda bilgi sahibi degilim

discovery42' Alıntı:
arkadaşlar yeni güncellemreyi sp flash tool ile kurarken yüzde 99 a geldi 4008 error hatası veriyor. 5-6 kere yükledim aynı. Ama açtığımda yeni eklenen uygulamalar falan geliyor. gm asistan vs gibi. Yardım edermisiniz? Böyle kullansam sorun olurmu?

(4008) S_FT_DOWNLOAD_FAIL
Bu sorunu çözmüş uygulamaların Yöntemleri:
Versiyon proshivalschika ve eski sürümüne en ilginç şeyi değiştirmez.
Firmware için kabloyu değiştirin.
Bu pil firmware köyde de mümkündür ... Çözüm: Telefonunuzu şarj ve tekrar firmware deneyin.
İnternetten buldum bi dene istersen :)

Böyle hatalar almamak için general mobileın verdiği yazılım yükleme aracıyla yükleme yapın.Sorunsuzca yüklenir, nasıl yaparım diyosanız stock rom yükler gibi fakat scatter dosyasını değiştirin

Incredible™' Alıntı:
Böyle hatalar almamak için general mobileın verdiği yazılım yükleme aracıyla yükleme yapın.Sorunsuzca yüklenir, nasıl yaparım diyosanız stock rom yükler gibi fakat scatter dosyasını değiştirin

Bi de ben sorayim :D Preloader secili olcak mi :D Cahillik zor ya :D

Error 4008

Anlamı: SP Flash tool dosyaları flashlarken hata ile karşılaştı

Tam bir çözümü yok. Kablo değiştir, com port değiştir, bilgisayar değiştir vs. öneriler var.

birde bu rom 16gb için, ayrıca preloader seçili olması problem olmaz

Incredible™' Alıntı:
birde bu rom 16gb için, ayrıca preloader seçili olması problem olmaz

Ben resmi olanı indirmiştim, preloader ile yükledim, hiç sıkıntı yapmadı.