arkadaşlar yeni güncellemreyi sp flash tool ile kurarken yüzde 99 a geldi 4008 error hatası veriyor. 5-6 kere yükledim aynı. Ama açtığımda yeni eklenen uygulamalar falan geliyor. gm asistan vs gibi. Yardım edermisiniz? Böyle kullansam sorun olurmu?
pirana01' Alıntı:ya ben 360 dan dosyayı indiremedim yardımcı olur musun
AloneMan' Alıntı:pirana01' Alıntı:ya ben 360 dan dosyayı indiremedim yardımcı olur musun
Beklerseniz link gelecek @"Incredible™" cwmden yuklenebilir sekilde paylasacak bende spflash surumunu paylascam![]()
discovery42' Alıntı:AloneMan' Alıntı:pirana01' Alıntı:ya ben 360 dan dosyayı indiremedim yardımcı olur musun
Beklerseniz link gelecek @"Incredible™" cwmden yuklenebilir sekilde paylasacak bende spflash surumunu paylascam![]()
yasin bu hatanın çözümünü biliyormusun ?
discovery42' Alıntı:arkadaşlar yeni güncellemreyi sp flash tool ile kurarken yüzde 99 a geldi 4008 error hatası veriyor. 5-6 kere yükledim aynı. Ama açtığımda yeni eklenen uygulamalar falan geliyor. gm asistan vs gibi. Yardım edermisiniz? Böyle kullansam sorun olurmu?
Incredible™' Alıntı:Böyle hatalar almamak için general mobileın verdiği yazılım yükleme aracıyla yükleme yapın.Sorunsuzca yüklenir, nasıl yaparım diyosanız stock rom yükler gibi fakat scatter dosyasını değiştirin
Error 4008
Anlamı: SP Flash tool dosyaları flashlarken hata ile karşılaştı
Incredible™' Alıntı:birde bu rom 16gb için, ayrıca preloader seçili olması problem olmaz
discovery42' Alıntı:sorunu çözdüm. farklı bir sp flash toolla yükledim sorunsuz yüklendi.