Cvp: RE: [STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.3 ROM BY PesiMisTZeRo
Sadece haber sitesi değil alışveriş siteleri havadurumu vb.birçok sitede bu sorun var. Ya hiç açmıyor yada beyaz ekranda arayıp duruyor. Hata vermiyor. Meb engeli Yani yazılı bildirim yok öyle dönüp duruyor. Tabi yedeği yükleyince bir. süre sorun yok. Sonra tekrar aynı oluyor. Turkdevse hemen giriyor. Mesajıda tabletten yazıyorum.Cromedan giriyorum.phesehemist0' Alıntı:serdar41' Alıntı:Kardeş bir sorun yaşıyorum diğer arkadaşlarda benzer bir durum varmı bilmiyorum. Yüklemede ve normal çalışmasında bir sorun yok ancak yüklendikten birkaç gün sonra ozellikle haber sitelerine giremiyorum yedek alıp gereksiz uygulamaları kaldırdım güncellemeleri kapattım. Bir hafta sorun yok sonra yine aynı oldu buraya girerken sorun yok playstordan indirmede sorun yok genelde haber siteleri falan neden olabilir sanki bir uygulama kendi kendine ayarları bozuyor.
Ne hatası aliyorsunuz meb engelimi. Birde rica etsem hangi haber sitesi? Hic boyle bir hata almadım. Chrome kullanin.
Mynet ensonhaber gittigidiyor vs. Girmiyor ilginç olan Facebook giriyor.serdar41' Alıntı:Sadece haber sitesi değil alışveriş siteleri havadurumu vb.birçok sitede bu sorun var. Ya hiç açmıyor yada beyaz ekranda arayıp duruyor. Hata vermiyor. Meb engeli Yani yazılı bildirim yok öyle dönüp duruyor. Tabi yedeği yükleyince bir. süre sorun yok. Sonra tekrar aynı oluyor. Turkdevse hemen giriyor. Mesajıda tabletten yazıyorum.Cromedan giriyorum.phesehemist0' Alıntı:Ne hatası aliyorsunuz meb engelimi. Birde rica etsem hangi haber sitesi? Hic boyle bir hata almadım. Chrome kullanin.