Hikmet71717
Kayıtlı Üye
Bundan önce bir rom yükledim aşırı yavaş sarj oluyordu bunda varmı
Hocam sa bende ayni sorunu yasiyorum android 5.0 disinda sadece sizin degil hicbir rom yukleyemedim hepsinde logoda takiliyor adimlari dogru yaptigimi dusunuyorumCvp: RE: [GÜNCEL][STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.3 ROM BY PesiMisTZeRo
Onceikle s.a. kardesim islemde eksik yapmasaydin olurdu tabletin arkasini sok orda batarya soketini sök twrp modunda islemi tekrardan ve dogru bir bicimde yap olur
Yesıl ekran sorunu var netflix deCvp: [GÜNCEL][STABIL][6.0.1] ResurRectionRemix V5.7.3 ROM BY PesiMisTZeRo
Teşekkürler. Emeğine sağlık. Kronik video sorunu dışında sorunlar var mı? Bi de psiphon build61 bağlanıyor mu? Yarın denerim
Bende de var ama tekrar baglanmiyorEllerinize sağlık rom çok güzel olmuş ancak bende WiFi arada bir kesilip 5-10 sn sonra tekrar bağlanıyor. Ben mi bir şeyi yanlış yaptım acaba
Wifi'ye bqglandiktan bir süre sonra bağlantı kopuyor. Wifi'ye gelip daha önce bağlandığım İnternet ismine tıklamam gerekiyor. Nasıl çözerim? Ve çözemezsem bu sorunun olmadığı Bi rom önerir misiniz? Cidden işim acil. Hemen halledip derse dönmek istiyorumArkadaşlar buraya tıklayarak youtube kanalına abone olursanız müteşekkir olurum...