[Stable][V7.0.2.0]MIUI by Wes GM Discovery

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba ben 4 gb kullanıcısıyım ve partition yapmadan bu romu kurdum. Şuanlık bir sorun gözükmüyor. Partitionun amacı nedir acaba? Bir de bu romda uygulamaları sd karta taşıma yok mu?

bu partition olayı kafama takıldı extra bi durum varmı? yoksa normal rom kurar gibimi kurcaz?

Hocam bu güncelleme işine kim devam edecek. Yada devam edilecek mi?  :) @"Wes"

serkan75' Alıntı:

Evet ben devam ediyorum  O_o Bu gece hazırlayıp vereceğim bi sekteme yok. Ha ben bu arada @"TheHeroeS"

BlackPearl' Alıntı:
serkan75' Alıntı:

Evet ben devam ediyorum  O_o Bu gece hazırlayıp vereceğim bi sekteme yok. Ha ben bu arada @"TheHeroeS"

Biliyorum. Stabil rom güncellemesini  mi bu gece gelecek olan.?

Teşekkürler kolay gelsin o halde. Bu gece gelir mi? @"BlackPearl"

hocam kamera seslerini nasıl kapatabiliriz. lütfen çözümü olduşunu söyleyin. bu arada kameranın ayarlarından olmadı.

monvance' Alıntı:
hocam kamera seslerini nasıl kapatabiliriz. lütfen çözümü olduşunu söyleyin. bu arada kameranın ayarlarından olmadı.

Uygulamadan kapattıktan sonra root/media klasöründeydi sanırım kamera seslerini siliniz :goodbye:

ala_alsyed' Alıntı:
Super fast & syable ROM

What about the new update v7.1.3.0?

[font='Open Sans', sans-serif]Good night. A port of MIUI stable version 7.1.2.0. But the errors present. We are trying to do.[/font]

şarj konusunda yetersiz kaldı yeni sürümde düzelir umarım .Bu arada  bataryamdan kaynaklanmıyor .