[STOCK - LOLLIPOP][TWRP-ROM][07.08.2015] Elephone P7000 Stock Rom By SmiLeToLiFe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SmiLeToLiFe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SmiLeToLiFe

Original poster
Merhaba arkadaşlar,

Elephone P7000 5.0 son sürüm lolipop stock romu TWRP den kurabileceğiniz şekilde zip halinde getirdim. Romda çeşitli iyileştirmeler yaptım.

Link: https://yadi.sk/d/H34agZH9j3BLw

Kurulum:

- Wipe Data
 - Wipe Cache
 - Wipe Dalvik 
 - Wipe System
 - Install Zip

Sürüm: 07.08.2015 Tarihinde gelen son güncellemeyi kapsamaktadır.

Özellikler: 

- Kernele Root ve ADB desteği eklendi
- Son güncellemeyi içeren spflashtool romunun zip haline getirilmiş halidir
- Rootludur
- Tüm uygulamalar güncellendi
- Türkçe dil iyileştirilmesi yapıldı. --> Led Bildirim Işığı, Parmak İzi Okuyucu, Hareketler ve İşaretler ...
- Build.prop düzenlendi. --> Varsayılan dil Türkçe olarak ayarlandı. Varsayılan saat Türkiye saati olarak ayarlandı ...
- Tarayıcıda anasayfa : Google olarak ayarlandı
- Systemui daki büyük 3G ikonları kaldırıldı
.
.
.

Ekran Görüntüleri:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

• Like
Tepkiler: Dr.Techno™
Hayırlı olsun hocam dükkanı açmışsın. :rool:

hayırlı olsun seyfi abi, telefonu coşturmaya başlamışsın :sigaraiciyor:

Hayirli olsun abi, elephone p7000 i costurmaya da basladin sonunda :)

Ben Tr yapmaya üşendiğimden o şekilde kullanıyordum, şimdi baktım menü aynıymış senden (ç)alayım uygulamaları :)

Hayirli olsunHata filan var mi bildirim panel,i kamera uygulamasinin ekran goruntuleri ekler misiniz