suleymanyc Original poster Kayıtlı Üye 9 Mar 2015 39 0 16 Haz 2015 #1 arkadaşlar tele rom attım ekran fotosu cekilmiyor yardım lütfen
Captain Aktif Üye 26 Ocak 2015 651 678 45 16 Haz 2015 #2 Kardeşim banlanacaksın 3. Konun bu Daha uzun bas eğer daha önce kitkat kullanmadıysan
suleymanyc Original poster Kayıtlı Üye 9 Mar 2015 39 0 16 Haz 2015 #3 basıyorum ama yine aynı çekmiyo
I Incredible™ 16 Haz 2015 #4 suleymanyc' Alıntı: basıyorum ama yine aynı çekmiyo Genişletmek için tıkla ... ozaman 3.parti bir ekran görüntüsü uygulaması yükleyeceksin kardeşim, başka çaren yok gibi görünüyor
suleymanyc' Alıntı: basıyorum ama yine aynı çekmiyo Genişletmek için tıkla ... ozaman 3.parti bir ekran görüntüsü uygulaması yükleyeceksin kardeşim, başka çaren yok gibi görünüyor
suleymanyc Original poster Kayıtlı Üye 9 Mar 2015 39 0 16 Haz 2015 #5 Incredible™' Alıntı: suleymanyc' Alıntı: basıyorum ama yine aynı çekmiyo Genişletmek için tıkla ... ozaman 3.parti bir ekran görüntüsü uygulaması yükleyeceksin kardeşim, başka çaren yok gibi görünüyor Genişletmek için tıkla ... 3.parti ekran görüntüsü uygulaması derken ??
Incredible™' Alıntı: suleymanyc' Alıntı: basıyorum ama yine aynı çekmiyo Genişletmek için tıkla ... ozaman 3.parti bir ekran görüntüsü uygulaması yükleyeceksin kardeşim, başka çaren yok gibi görünüyor Genişletmek için tıkla ... 3.parti ekran görüntüsü uygulaması derken ??
I Incredible™ 16 Haz 2015 #6 suleymanyc' Alıntı: Incredible™' Alıntı: suleymanyc' Alıntı: basıyorum ama yine aynı çekmiyo Genişletmek için tıkla ... ozaman 3.parti bir ekran görüntüsü uygulaması yükleyeceksin kardeşim, başka çaren yok gibi görünüyor Genişletmek için tıkla ... 3.parti ekran görüntüsü uygulaması derken ?? Genişletmek için tıkla ... playden başka screenshot uygulaması indir kullan
suleymanyc' Alıntı: Incredible™' Alıntı: suleymanyc' Alıntı: basıyorum ama yine aynı çekmiyo Genişletmek için tıkla ... ozaman 3.parti bir ekran görüntüsü uygulaması yükleyeceksin kardeşim, başka çaren yok gibi görünüyor Genişletmek için tıkla ... 3.parti ekran görüntüsü uygulaması derken ?? Genişletmek için tıkla ... playden başka screenshot uygulaması indir kullan