Ömer Caner' Alıntı:
Kardeşim merhaba..Öncelikle aynı sorun bende de oldu ve işin içinden nasıl çıkacağımı bilemedim..ROM u paylaşan arkadaşa yazdım ama cevap gelmedi..Kendi başıma bişeyler yapmaya çalıştım. Öncelikle telefon kapalıyken ses açma+güç tuşuna basılı tut ve bekle açılana kadar..Cynegenmod un bootloader menüsü gelcek. Açılınca telefonu usb ile bilgisayara bağla. Forumda paylaşılmış olan stock marsmallow romunu Komut dizini üzerinden yüklemen laızm. Fakat sorun çözülmüyor..Böyle yaparak stock rom u yükledim ama açılış animasyonunda kalıyor. En azından garantiye bu şekilde gönderebilirsin, ben de yarın ilk iş garantiye gitcem..Eğer bi çözüm bulduysan paylaşırsan mutlu olurum. İyi akşamlar kardeşim.
Zahmet olmassa bana cmd ile nasıl stock rom atacağımı anlatırmısın olursa bende yarın servise gideyim iyi olur
lordexelion' Alıntı:
Kapaliysa sıkıntı ya o dedikleri kabloyu bulacaksın yada telpa vip gönder gitsin 3 güne gelir benim basimada gelb
bizim burda 1 saate veriyorlar oraya versem alırlarmı cm13 yarım yamalak kurmaya çalıştım teli açınca wileyfox çıkıyo siyah ekran kalıyo recoveryi başlatınca cm bootlaoader falan garanti dışı değilmi bu