[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Emeğinize sağlık teşekkürler.
[automerge]1552246419[/automerge]

Yapamadıysanız takıldığınız yeri sorarsanız yardım edebilirim.

Benim tabletin ekranı değişmişti ve şimdi ekranda bi çizgi boyunca dokunmatik dzügün çalışmıyır paneli nasıl seçiyim

Merhaba, gerekli zip dosyasını yüklediğimde tablet açılış ekranında kalıyor, beyaz ekrana geçmiyor. Ne yapmam lazım?

- twrp sürümünü değiştirip denedim, wipelayıp denedim, rom değiştirip denedim hiçbiri işe yaramadı.

Yardımcı olabilicek birisi varmı İstanbulda yüz yüze de getirip yaptırabilirim gerekirse para vermeye de razıyım

Dokunmayı zor algılıyor, anladığım hassasiyet arttırma olarak kullanılabilir?

+

Bende de ekran beyaz olmadı logo da kaldı ve 3 seçenekte işe yaramadı. Yapılıyor diyor ikinci seferi yaparken 07 hatası veriyordu.
Tablet gitti derken tekrar rom yüklemesi yaptığımda hassasiyetin ilginç bir şekilde düzeldiğini/iyileştiğini gördüm :)

Son düzenleme:
Merhaba, 0x2 hatası alıyorum.

nQB5b1.jpg

16X2aD.jpg

Edit: Belirtilen dizinlerde belirtilen dosyaları bulamadım. Bir şekilde silinmiş. Sağlıklı bir cihazdan kopyalayıp atmak sorunu çözebilir belki.

Son düzenleme:
Merhaba, 0x2 hatası alıyorum.

nQB5b1.jpg

16X2aD.jpg

Edit: Belirtilen dizinlerde belirtilen dosyaları bulamadım. Bir şekilde silinmiş. Sağlıklı bir cihazdan kopyalayıp atmak sorunu çözebilir belki.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu dosyayı indirip içindeki talimatlar ile dosyaları yükleyin sonra bu tool ile panelinize göre kalibre edin

Sen çok yaşa hocam kaç gündür uğraşıyorum twrp 3 ve cm12 rom yükledim dokunmatik sadece kalem ile çalışmaya başladı geri menü falan çalışmıyordu şimdi düzeldi