[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
- İndirdiğiniz "KALIB_BOOT_BY_TURKDEVS.zip" dosyasını TWRP üzerinden hiçbir sıfırlama yapmadan cihazınıza yükleyin ve cihazı yeniden başlatın.
BU Adımı yapamıyorum ılk fotoda gözüken tablet ekranındakı beyaz resmı yapamadım yardım lütfen

• Like
Tepkiler: halilbjk55
pcdeki uygulama direk açılıp kapananlar windows ve r tuşuna basın cmd yazıp enterleyin sonra sırasıyla call yazıp boşluk bıraktıktan sonra dosyanın bulundugu konumun adresini yazın klasörün ve uygulamanın adını 1 yaparak daha kolay hale getirebilirsiniz mesela klasörün adı 1 içindeki exenin adı da 1 ise ve bu 1 klasörünü d diskine atarsanız cmdye yazacagınız şey call d:\1\1.exe olacak

Hocam KALIB_BY_ROOT u TWRP görmüyor download klasörüne attım rardan dosyaları da çıkarttım fakat flashlanacak bir zip dosyası göremedim TWRP 3.0.2 olmasına rağmen lakin ben direk tabletten indirdim pcden tablete atmadim o sebepten midir acaba bir yardımcı olur musun? Birde E Tab 5in paneli Holitek midir ?

admin beyaz ekrana geliyorum herşey tamam ama beyaz ekranda pcye bağladığımda aygıtlarda bakıyorum bu aygıtın sürücüsü düzgün yüklenmemiş yazıyor twrpde iken öyle bişey yazmıyor acil yardım bekliyorum :confused::confused:

Son düzenleme:
Selamun aleyküm indirdigim kalibrasyon dosyası twrp menüsünde gözükmüyor yardımcı olabilirmisin?

ALLAH RAZI OLSUN ELLERİNİZE SAĞLIK.
[automerge]1551316285[/automerge]
ALLAH RAZI OLSUN ELLERİNİZE SAĞLIK.

bunun yapılışının bir videosu varmı bide bilgisayara bağlama bölümünü tam anlayamadım.

teşekkürler
[automerge]1552256434[/automerge]
Aha oldu lan. Vallaha oldu :Do_Oo_O

Son düzenleme: