TalhaGrgn9
Aktif Üye
Teog1 3 yanlış teog2 11 yanlis
Sdk Maneger™' Alıntı:Bu teog ne arkdaslar ?
Mustafa' Alıntı:bultar' Alıntı:Gezimi tamamladım. Lakin kayseriyi hiç sevmedim. Adım başı kırmızı ışık. Tamam yollar geniş güzel ama bu kadar kırmızı ışıkla anca dayınızın kızıyla evlenirsiniz yahu.
Nasıl geçti hocam. Kayseriyi ben de sevmiyorum
bultar' Alıntı:Mustafa' Alıntı:bultar' Alıntı:Gezimi tamamladım. Lakin kayseriyi hiç sevmedim. Adım başı kırmızı ışık. Tamam yollar geniş güzel ama bu kadar kırmızı ışıkla anca dayınızın kızıyla evlenirsiniz yahu.
Nasıl geçti hocam. Kayseriyi ben de sevmiyorum
Ürgüp Göreme Avanos ve Ihlara vadisi çok güzeldi. Özellikle belisırma köyünde çayın üzerindeki yerlerde kahve içmek ayrı bir güzeldi. O bölgede yaklaşık 1000km yol yaptım. Peribacaları, açık hava müzeleri gerçekten görülmeye değer. Birde heryer kilise kaynıyor gez Allah gez bitmiyor. Birtek balona binmedik ki oda kişi başı 200 250€ gibi bir fiyattan kapı açıyorlardı. Nevşehir - Aksaray tarafı böyle.. Kayseriye gelince.. Kayseriyi hiç beğenmedim. Sabah 4 de indiğim ve aracı henüz teslim alamadığım için otogardan havalanına 50 lira taksi parası ödedim. Bir günlük 0 citroen'i 60 liradan kiraladığımı varsayarsak iyi kazıkladılar. Erciyese çıktım şehir merkezinde kaşıkla denen yerde mantı yedim.. Pekte umduğum gibi değildi. Talasa da çık dediler. Seyir terası varmış. Onada çıktım. Ordu ve Trabzonun Boztepeleri 10 basar. Özellikle Ordu Boztepe ile mukayese bile edilmez. Birtek aldığım çemen, pastırma ve sucuk 3 lüsünün tadını çıkarıyorum diyebilirim.
aynen googlede bakdim mesela ingiltereyi satin almak icin 5 trilyon pound verirsen senin oluyorCaptain' Alıntı: