Frostbite
Yönetici
crDroid her zaman güncelleme gelmeyecek, ayda bir veya 3 haftada bir boş olursam guncellerim. DU benim için ayrı, en sevdiğim ROM.crdroid mi bu mu nexus bey crdroid e güncelleme gelecekse kalıcam cr de.
crDroid her zaman güncelleme gelmeyecek, ayda bir veya 3 haftada bir boş olursam guncellerim. DU benim için ayrı, en sevdiğim ROM.crdroid mi bu mu nexus bey crdroid e güncelleme gelecekse kalıcam cr de.
DU daha iyiyse ona geçeyim o zaman, bunda radyo var mı peki? terminalden de çalıştıramadım CR de, eksik dosyalar var. (snapdragon V4L2 FM tuner var içinde)crDroid her zaman güncelleme gelmeyecek, ayda bir veya 3 haftada bir boş olursam guncellerim. DU benim için ayrı, en sevdiğim ROM.
FM Radyo yok custom romlarda.DU daha iyiyse ona geçeyim o zaman, bunda radyo var mı peki? terminalden de çalıştıramadım CR de, eksik dosyalar var. (snapdragon V4L2 FM tuner var içinde)
@ByRomcu™Esselamu Aleykum ellerinize sağlık kardeşim fakat tema nın adını veya linkini atabilirmisin kardeşim zahmet olmazsa ? :emoji_slight_smile:
cr çok kötü gel dunicornacrdroid mi bu mu nexus bey crdroid e güncelleme gelecekse kalıcam cr de.
ROMu kullananlar bunu daha önce bildirmedi, diğer ROMlar ile aynı kaynağı kullanıyor. İnternet bağlantısı aynı olması gerekir.temiz kurulum yapmama rağmen internet bağlantısında bir yavaşlık var sebebi nedir bilmiyorum acaba titanium backup ile direk yedek yüklemesi yapmak buna neden olur mu ilk defa titanium backup denedim çünkü önbellekte bulunanların sorun oluştaracağını da sanmıyorum fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
ROMu kullananlar bunu daha önce bildirmedi, diğer ROMlar ile aynı kaynağı kullanıyor. İnternet bağlantısı aynı olması gerekir.
Bunun için ayarlarda bi ayar var, onu açmışsınız. İnglizcesi QS Tile Titles.Hocam şimdi temiz kurulum yapıp tekrar geri dönüş yapacağım son olarak gördüğüm bir sıkıntı da şu oldu hızlı ayarlar menüsündeki butonların yazıları kayboldu cihazla alakalı mıdır bilmiyorum ama ufak ufak sıkıntıları oldu bende ama bir daha deneyeceğim
Bunun için ayarlarda bi ayar var, onu açmışsınız. İnglizcesi QS Tile Titles.
Android 7 için xposed henüz çıkmadı. Bu saatten sonra çıkar mı belli değil.Xposed çalışsa ne kadar güzel olur
Android 7 için xposed henüz çıkmadı. Bu saatten sonra çıkar mı belli değil.