Merhaba ilk olarak aramıza hoşgeldiniz.iyi geceler ben telefonumu odinle formatladım şimdi bu rom dosyası ve yama dosyalarını usb ile telefona atsam usbden çıkartıp download moda alıp twrp ile yüklesem olur değilmi birde hafıza kartım yok yedekleme yapmadan bu romu yüklesem kişisel bilgilerimde veya uygulamaları kaybedermi yoksa kalırmı ? birde şunu merak ediyorum galerimdeki resim ve videolar yerinde dururmu silinirmi yani şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim
Usb kablosu ile cihazınıza romu aktarabilirsiniz sorunsuz bir şekilde twrp üzerinden kurulum sağlayabilirsiniz.
Ancak veri kaybı şu şekilde olucaktır.
Rom yükleme esnasında wipe kısmında hard reseti seçmeyiniz sadece safe format seçin bu seçim sadece cihazın data ve cahce bölümünü temizleyecektir fotoğraf müzik v.s dosyalarınız hafızada kalıcaktır.
Silinecek olan şeyler ise uygulamalar ve uygulama verileridir rehberinizdeki kişiler ve mesajlarda silincektir.
Safe formatı seçmeden kurulumda yapabilirsiniz ancak temiz bir kurulum olmayacağından bunu önermiyoruz cihazınızda pek fazla bir değişiklik olmayacaktır en güzeli safe format ile birlikte kurulum yapmanız.