omerdincer
Kayıtlı Üye
Aynen hocam doğrudur .Bu konuya yazıyorsanız Cihazınız Note4 olmalı?
Aynen hocam doğrudur .Bu konuya yazıyorsanız Cihazınız Note4 olmalı?
Cihazınızda Stock rom var ise ve sadece root yüklemek istiyorsanız odinden Cf-auto rootu kurabilirsiniz.Aynen hocam doğrudur .
Hocam aslında işin doğrusu root ile rom işlerine hakimim biraz fakat şu sorunları çok yaşamaya başladım ve canımı sıkıyor bu . Şimdi ben Note 4e dün ben s8 rom attım fakat şebeke ibaresi hiç yokCihazınızda Stock rom var ise ve sadece root yüklemek istiyorsanız odinden Cf-auto rootu kurabilirsiniz.
Imeiniz sağlammı veya Efs niz sağlammı diye kontrol ettinizmi?Hocam aslında işin doğrusu root ile rom işlerine hakimim biraz fakat şu sorunları çok yaşamaya başladım ve canımı sıkıyor bu . Şimdi ben Note 4e dün ben s8 rom attım fakat şebeke ibaresi hiç yok
Yok malesef o sinir ile hiç bakmadım direk firmware rom unu yükledim fakat rom çok hoşuma gitmişti ondan tekrar atmayı düşünüyorum ama yine aynı sorun olacağ için çekiniyorumImeiniz sağlammı veya Efs niz sağlammı diye kontrol ettinizmi?
Hangi rom bi link verirmisin.Yok malesef o sinir ile hiç bakmadım direk firmware rom unu yükledim fakat rom çok hoşuma gitmişti ondan tekrar atmayı düşünüyorum ama yine aynı sorun olacağ için çekiniyorum
Adını yazayım da linkine bakmam Lazım hocam Erobot rom v.1Hangi rom bi link verirmisin.
MEGAHangi rom bi link verirmisin.
Erobot v1 s8 rom değil zaten stock baseli ve şebeke problemi yok.Adını yazayım da linkine bakmam Lazım hocam Erobot rom v.1
Yani hocam ben rom atarım arkasından sonra tıkanırım işinden çıkamadığım nokta o bana nasıl bir yol izlememi tavsiye edebilirsiniz ?Erobot v1 s8 rom değil zaten stock baseli ve şebeke problemi yok.
Kullananlar var şuanda.
Sizin cihazınıza özel bir durumda olabilir.Yani hocam ben rom atarım arkasından sonra tıkanırım işinden çıkamadığım nokta o bana nasıl bir yol izlememi tavsiye edebilirsiniz ?
Erobot v1 s8 rom değil zaten stock baseli ve şebeke problemi yok.
Kullananlar var şuanda.
şimdi romu atan arkadaşlarİn videolarını izleye izleye yaptım. Adamlar atıp kurdu ve hiçbir sorun yok onlarda bir günde 5 ayrı rom attım telefona 2 sinde açılınca note 4 ibaresinde kaldı . Diğer ikisinde şekeve yerinde engel işareti varDı sorun dEvan edince kendi romunu attım mecburenSizin cihazınıza özel bir durumda olabilir.
Modem kaynaklıda olabilir o romun kendi sıkıntısı olabilir.
Başka rom kurup deneyin.şimdi romu atan arkadaşlarİn videolarını izleye izleye yaptım. Adamlar atıp kurdu ve hiçbir sorun yok onlarda bir günde 5 ayrı rom attım telefona 2 sinde açılınca note 4 ibaresinde kaldı . Diğer ikisinde şekeve yerinde engel işareti varDı sorun dEvan edince kendi romunu attım mecburen
Hocam bana önerebileceğiniz bir rom var mı ona benzer ?Başka rom kurup deneyin.
Nemesis Refined var Air rom var Xda dan Note4 Exynos Developmente girip bakabilirmisiniz.Hocam bana önerebileceğiniz bir rom var mı ona benzer ?
Onu kurdum ilk hata verdi telefon açılmadıNemesis Refined var Air rom var Xda dan Note4 Exynos Developmente girip bakabilirmisiniz.
Kurulumda bir hata yapıyorsanız açılmaz veya açılmıyor diyerek bekleme süresini kısa tutuyorsunuzdur?Onu kurdum ilk hata verdi telefon açılmadı :emoji_slight_smile:
Bekleme süresi hadi 10 dakika veya 20 dakika olsun ben 30 dakikaya yakın beekledim artı kurulum hatası yaptığımmı düşünmüyorum bizzat video takibi ile yapıyorumKurulumda bir hata yapıyorsanız açılmaz veya açılmıyor diyerek bekleme süresini kısa tutuyorsunuzdur?
Yada sizin bana önerebileceğiniz bir video varsa ona takibenKurulumda bir hata yapıyorsanız açılmaz veya açılmıyor diyerek bekleme süresini kısa tutuyorsunuzdur?
Benim kurulum anlatımımı takip edin.Bekleme süresi hadi 10 dakika veya 20 dakika olsun ben 30 dakikaya yakın beekledim artı kurulum hatası yaptığımmı düşünmüyorum bizzat video takibi ile yapıyorum
[doublepost=1533111993,1533111903][/doublepost]Yan
Yada sizin bana önerebileceğiniz bir video varsa ona takiben
İlk postta mevcut.kurulum anlatı mı nerden bulabılırız
Dediğiniz posta nasıl erişim sağlayabilirim şimdi tam olarak bu sitede yeniyim beni yönlendirebilir misiniz?Benim kurulum anlatımımı takip edin.
[doublepost=1533119981][/doublepost]
İlk postta mevcut.