sahinmehmettr' Alıntı:Selamun aleykum beyler.bu romu kurmak için root gerekir değilmi.ne de olsa custom.
Bi sorum daha var.şarj konusunda sorun varmı
Rygebin' Alıntı:sahinmehmettr' Alıntı:Selamun aleykum beyler.bu romu kurmak için root gerekir değilmi.ne de olsa custom.
Bi sorum daha var.şarj konusunda sorun varmı
bide ilk sorunun vevabı :utandim:
Az da olsa var gibi. Ama sürekli güncelleme aldığından problem kalmayacaktır.
sahinmehmettr' Alıntı:Soruma cevap :rofl:.bu romu kurmak root istermi.ve dual cihazlarda olurmu
crzy81' Alıntı:sahinmehmettr' Alıntı:Soruma cevap :rofl:.bu romu kurmak root istermi.ve dual cihazlarda olurmu
Roota gerek yok direk kurabilirsin konu başında çift simlilerde çalışır tek simlilerde daha sikintisiz yazılmış zaten
Azreel' Alıntı:ben kurdmaya çalıştım olmadı her neyse devam
Halletim Şuan Yüklendi ve telefon açılmasını bekliyorum fastboot klasörünü direk rardan çıkarın masa üstüne adtın ben böyle halletim
Azreel' Alıntı:öyle deil neyse
bitane 250 küsür mb lık bi güncelleme geldi onu yükledim şimdi ise 251.7 mb lık bir güncelleme daha geldi indirdim yükl diyorum biraz bekliyor yüklemiyor sanki tlf kapanıp yüklemeye başlayacakmış gibi yapıyor ama yüklemiyor tekrar güncelleme sayfasına atıyor :eyse onuda çözeriz + cynogen prewiew 12.1 yazısı hala duruyor
Bana da öyle gelmekte hocam, malesef.Azreel' Alıntı:tamam teşekkür ederim sanki şarj biraz hızlı gidiyor yani sıkıntı
Driverlari silip tekrar yükleyin hocam .Emrelio' Alıntı:Hocam driverleri yükleyip telefonun oem kilidini açtım. Telefonu kapatıp işlemleri yaparken bilgisayar telefonun aygıt yazılımını bulamadı ve rom not found device uyarısı verdi ney yapabilirim.
ahmetkkcl' Alıntı:aynen bende şimdi yuklemeye calıştım ama aynı hatayı verdi bilen arkadaş yardımcı olabilirmi
ozbacanaklar' Alıntı:Teşekkürler. Romu yükledim güzel çalışıyor. Ancak geliştirici seçeneklerinde rootu aktif etmek için herhangi bir seçenek yok. Farklı bir ayar yapmak mı gerekiyor acaba?
Şu an için öyle gözüküyor.ahmetkkcl' Alıntı:uyguladım ve suan siliniyor diyor dogru yoldamıyım