Haliltae' Alıntı:Suan v2 pas1t1 kullaniyorum uzerine tweak attim 2 tane simdi uzerine temasek i atsam sorun olur mu
Evet farkındayım, sistem güncel diyor...Rygebin' Alıntı:hhh666' Alıntı:Rygebin' Alıntı:hhh666' Alıntı:Selamun Aleyküm, siz v2 güncellemesini yayınlamadan önce v1'e geçip 4 adet güncelleme aldım. Aceba bu aldığım 4 adet güncelleme ile v2'nin aynısı mı oldu?
Ve tüm emekleriniz için teşekürler.
Rica ederim , derleme numaranız nedir?
4 adet güncellemeden sonra: YOG4PAS33J
Son gelen güncellemeyi almamışssınız tek o da yeni çıktı zaten onu da alır .
Haliltae' Alıntı:Wileyfoxdan twrp yedek aldim temasek yukledikten sonra onu restore edebilirmiyim yada brick olursa
Rygebin' Alıntı:satiricon4545' Alıntı:Hocam twrpye gerek yok normal rec de kuruyor ve bu fikri ilk ben soyledim dalvic cacheye falanda gerek yok android data cynogen otaya gelin tiklayin kuruyo reset diyin tamam yanlis bilgi vermissiniz
Normal recovery kurmuyor o bahsettiğin değil bu.
Amazing' Alıntı:Rygebin' Alıntı:Amazing' Alıntı:Hocam direk twrpden kurabilirmiyiz artik? :rool:
Aynen öyle istediğin gibi :laugh:
Hocam son biri soru sorucam kusura bakmayin.
Bunu yukledikten sonra CM 12.1romu icin yine cm recovery mi gerekiyor yoksa wileyfoxun ustune direk twrp ile yukleyebilirmiyiz?
Hayir cm recovery şart.
Bahsettiğini paylaşmadım konu direk twrpden de bulduğum kaynakta denediğimde de nirmal recoveryden zaten calismasi mantiksiz cm recoveryden olabilir onun da build.propu tutuyordur . ama zannetmiyorum @"satiricon4545"
Tekrar okudum da paylaştığım ota capture değil direk custom rom uzaktan yakından alakası yok.
mahir02' Alıntı:Wileyfoxcular sizde bu Theme beğendi iseniz kurabilirsiniz duyurulur http://forum.turkdevs.com/konu-cm-12-1-super-iron-man-theme.html
mahir02' Alıntı:33J olani flasladim fakat gelen guncelemeler yuklenmiyor @"Rygebin" oda kendi stock recovery de yuklu ama hata veriyir yukleme?sanirim roottan dolayi??
Temizlesekde kalacak.mahir02' Alıntı:@Rygebin uzun is ama surekli veri sil yukle 40 mb icin simdi 6.0 olsa neyse ama kucuk guncellmeler icin degmez bunun yerine full root temizleyici yaparsak olur var mi bildin tam temzleyen??
Hayır systemdeki izinleri değiştiriyor .mahir02' Alıntı:Peki zipteki super user paketi silip tekrar sikistirip yapsak olmaz mi sonra yine root atilir? @Rygebin
Rygebin' Alıntı:Hayır systemdeki izinleri değiştiriyor .mahir02' Alıntı:Peki zipteki super user paketi silip tekrar sikistirip yapsak olmaz mi sonra yine root atilir? @Rygebin
[/quote
Sana da gelwmedi mi 47 mblik bir guncelleme ?nasil yapcaz sadce bunun uptadate twrp veri silmeden yapabilir miyiz
Yapamazssın. Twrp'den verileri silmen şart. Ya sıfırlayacan, anlaşılan root başa bela. Bende yükleyemedim veriler gidecek diye yüklemiyorum.mahir02' Alıntı:Hayır systemdeki izinleri değiştiriyor .
[/quote
Sana da gelwmedi mi 47 mblik bir guncelleme ?nasil yapcaz sadce bunun uptadate twrp veri silmeden yapabilir miyiz
Rygebin' Alıntı:Yapamazssın. Twrp'den verileri silmen şart. Ya sıfırlayacan, anlaşılan root başa bela. Bende yükleyemedim veriler gidecek diye yüklemiyorum.mahir02' Alıntı:Hayır systemdeki izinleri değiştiriyor .
[/quote
Nıghtlyde de xposed gidiyordu güncellemelerle. Olmayacak. Scrıptle alakası yok aynı scriptleri.mahir02' Alıntı:Olmuyor kendi recovery flasladm wipe data cache yaptim yine olmadi ..root basa bela anca hic root atmayalim ki gelen guncellemeleri alsinoysa cm 12.1 niglytede boyle bir sorun yoktu onlar yedek scrpt aliyorlar onu buna uygulasa idik olur ama bu kurmuyi iste yedek script