Rom'un içinde herhangi bir farklılık yok olsa olsa tek yükleme yöntemlerinde farklılık var. Recovery sorun ediyordur.mahir02' Alıntı:Dostum onu demiyorum cm de root lu olmasina ragmen guncellemeleri aliyor yani ama bunda root var diye olmuyor onlar uyguladigi bir ayar var onu bulmak lazim @Rygebin
notjustness' Alıntı:Romun kernel frekansına niye müdahele edemiyoruz? çok ısınma ve şarj yiyor. Yoksa çok güzel rom
hagh' Alıntı:Rootlu halde iken guncellemeyi yaparsam brick olur mu?
Rygebin' Alıntı:hagh' Alıntı:Rootlu halde iken guncellemeyi yaparsam brick olur mu?
Brick olmaz.
Ne hatası verdi?aspendas' Alıntı:Arkadaslat romu kurdum ama terp yi yukleyemedim kodlari yazdim hatada vermwdi ama twrp gelmedi bide pc yok telden rotot varmi
Siyah ekran dimi , fastboot oem unlock-go ver önce.aspendas' Alıntı:Hocam hata vermedi ama recovery de degismedi
Rygebin' Alıntı:Siyah ekran dimi , fastboot oem unlock-go ver önce.aspendas' Alıntı:Hocam hata vermedi ama recovery de degismedi
mskblt' Alıntı:OLmuyor maalesef türkcell seçili yanlızca acil çağrılar için diyor halen
Rygebin' Alıntı:mskblt' Alıntı:OLmuyor maalesef türkcell seçili yanlızca acil çağrılar için diyor halen
Simi çıkarın takın. Telefonu tekrar başlatın otomatik sıfırlıyor.