aslan568' Alıntı:Abi hiç moderatör felan yokmu bu forumda rom iki kere güncelleme aldı ama attıgımız mesajlara dahi yanıt veren yok en son güncelleme 3.5 insallah biri çıkarda bu konuya bir el atar....
yibudak' Alıntı:konuyu düzenleyin lütfen. "romu yüklenebilir hale getirdik" diyor fakat zip üzerinde hiçbir şey yapılmamış, insanları çizdiniz burada emek hırsızı diye konu paylaşmakla yüklenebilir hale getirmek aynı şey değildir.
eskiyapar' Alıntı:@yibudak Bu rom önce direk yüklenemiyordu.Şimdi yeni recovery ile direk yüklenebiliyor.V 3.5 gelene kadar@Atakan58 düzenledi sorunsuz yükledik.V 3.5 te bir şey yapmadığını zaten kendisi de belirtti.Ayrıca o çizilen insanlardan bazıları açıktan yönetici ve geliştiricilere hakaret ettiler.
eskiyapar' Alıntı:@yibudak evet yüklenebilir hale getirdik ifadesini gözden geçirirler.Ancak arkadaşların da emeklerini yok saymayalım.
yibudak' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:@yibudak Bu rom önce direk yüklenemiyordu.Şimdi yeni recovery ile direk yüklenebiliyor.V 3.5 gelene kadar@Atakan58 düzenledi sorunsuz yükledik.V 3.5 te bir şey yapmadığını zaten kendisi de belirtti.Ayrıca o çizilen insanlardan bazıları açıktan yönetici ve geliştiricilere hakaret ettiler.
"önce"
bu kelimeye dikkat edin, şuanda yüklenebiliyorsa belirttiğim yazının orada olması emek hırsızlığıdır.
Atakan58' Alıntı:yibudak' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:@yibudak Bu rom önce direk yüklenemiyordu.Şimdi yeni recovery ile direk yüklenebiliyor.V 3.5 gelene kadar@Atakan58 düzenledi sorunsuz yükledik.V 3.5 te bir şey yapmadığını zaten kendisi de belirtti.Ayrıca o çizilen insanlardan bazıları açıktan yönetici ve geliştiricilere hakaret ettiler.
"önce"
bu kelimeye dikkat edin, şuanda yüklenebiliyorsa belirttiğim yazının orada olması emek hırsızlığıdır.
Senin emek hırsızlığı dediğin şey
[font='Open Sans', sans-serif] "romu yüklenebilir hale getirdik" demekle [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Romun asıl geliştiricisini belirtmemek ve Tamamen bizim gibi göstermek aynı şey değil.[/font]
İnsanların yaşlarını bilmeden konuşma, bu konuyu da burada kapatın. Bİr bilgin varsa 3-5 dosya sen değiştir öyleymiş değilmiymiş anla kimsenin emeğini kimsenden saklamayız. Geliştiricilere saygımız sonsuz, kendi projelerimize de hakaret etme. Konu daha çok uzayıp tartışmaya maal olsun istemiyorum. Bir kez daha dedin sesimi çıkarmadım mesajlar 10 dakika içinde silinecektir.yibudak' Alıntı:Atakan58' Alıntı:yibudak' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:@yibudak Bu rom önce direk yüklenemiyordu.Şimdi yeni recovery ile direk yüklenebiliyor.V 3.5 gelene kadar@Atakan58 düzenledi sorunsuz yükledik.V 3.5 te bir şey yapmadığını zaten kendisi de belirtti.Ayrıca o çizilen insanlardan bazıları açıktan yönetici ve geliştiricilere hakaret ettiler.
"önce"
[font='Open Sans', sans-serif] "romu yüklenebilir hale getirdik" demekle [/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Romun asıl geliştiricisini belirtmemek ve Tamamen bizim gibi göstermek aynı şey değil.[/font]
öncelikle siz bana "sen" diye hitap edemezsin, siz bu adamın çalışması üzerinde "güya" çalışarak bizim cihaza uygun hale getirdiğinizi belirtmişsiniz. bu bir emek hırsızlığıdır. 15-16 yaşındaki çocuklar 2-3 tane dosya değiştirince kendini geliştirici sanıyor
yibudak' Alıntı:öncelikle siz bana "sen" diye hitap edemezsin, siz bu adamın çalışması üzerinde "güya" çalışarak bizim cihaza uygun hale getirdiğinizi belirtmişsiniz. bu bir emek hırsızlığıdır. 15-16 yaşındaki çocuklar 2-3 tane dosya değiştirince kendini geliştirici sanıyor
Rygebin' Alıntı:İnsanların yaşlarını bilmeden konuşma, bu konuyu da burada kapatın. Bİr bilgin varsa 3-5 dosya sen değiştir öyleymiş değilmiymiş anla kimsenin emeğini kimsenden saklamayız. Geliştiricilere saygımız sonsuz, kendi projelerimize de hakaret etme. Konu daha çok uzayıp tartışmaya maal olsun istemiyorum. Bir kez daha dedin sesimi çıkarmadım mesajlar 10 dakika içinde silinecektir.yibudak' Alıntı:Atakan58' Alıntı:yibudak' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:@yibudak Bu rom önce direk yüklenemiyordu.Şimdi yeni recovery ile direk yüklenebiliyor.V 3.5 gelene kadar@Atakan58 düzenledi sorunsuz yükledik.V 3.5 te bir şey yapmadığını zaten kendisi de belirtti.Ayrıca o çizilen insanlardan bazıları açıktan yönetici ve geliştiricilere hakaret ettiler.
"önce"
öncelikle siz bana "sen" diye hitap edemezsin, siz bu adamın çalışması üzerinde "güya" çalışarak bizim cihaza uygun hale getirdiğinizi belirtmişsiniz. bu bir emek hırsızlığıdır. 15-16 yaşındaki çocuklar 2-3 tane dosya değiştirince kendini geliştirici sanıyor
eskiyapar' Alıntı:@Rygebin 3.6 yok ortada.