Doop' Alıntı:Ben yeni uyeyim bunu nasikurcam gm4g sadece root var cwm twrp yok nasıl yüklerin ayrıca dual ile uyumlumudur ?
Rygebin' Alıntı:fthmrgngr' Alıntı:Hocam kernel diğer romlar için flashlanabilir hale getirilemiyor mu getirilirse çok iyi olurda
6.0 romlarda sorun yaratmaz. 5.1.1 e getirilemez.
aslan568' Alıntı:Abi hiç moderatör felan yokmu bu forumda rom iki kere güncelleme aldı ama attıgımız mesajlara dahi yanıt veren yok en son güncelleme 3.5 insallah biri çıkarda bu konuya bir el atar....
caneray' Alıntı:aslan568' Alıntı:Abi hiç moderatör felan yokmu bu forumda rom iki kere güncelleme aldı ama attıgımız mesajlara dahi yanıt veren yok en son güncelleme 3.5 insallah biri çıkarda bu konuya bir el atar....
Romu yakında güncelleyecektir, olabildiğince arkadaş ilgileniyor.. Çoğu kişinin okul/lise v.b işi gücü var. Anlayış göstermenizi umut ediyorum.
oregecti' Alıntı:3.2 si vardı bende ve kalıcı twrp kurmuştum yeni versiyonu kurmak için nasıl bir yol izleyeyim
şimdilik düzenleme yapmayacağım derken biz ota dan güncelleme aldığımızda sorun olmayacak değil mi ?
oregecti' Alıntı:Atakan Bey peki 3.2 deki uygulamalar gitmesin diye wipe kısmından nasıl yaparız yoksa sıfırdan mı ?