edasds132' Alıntı:Eski sürümü yok verin lütfen
aslan568' Alıntı:Kardeş ben romu çok sevdim ama çok eksikleri var romun en basitinden durum çubugu ikonları çok az gravity boxla denedim kısayolların ikonları gözükmedi temassek kişileştirme ayarları dışındada çok ingilizce olan yer var ayrıca çok fazla ram kullanıo rom gereksiz uygulamalar var dokunmatik hassasiyetide yetersiz özelllikle lock screen ekranında bi dokunmatik problem var güç tuşuda sorunlu ekran bir kaç saniye sonra açılıyor bildirim ışıklarıda sıkıntılı ayarladgın rengin kısa uzun ayarı yapılmıyo hatta bazıları çalışmıyor seçiyorsun değişmiyor bunlarla bi ilgilenmek lazım dahada çok hatası var ama şimdilik göze batan bunlar iyi çalışmalar dilerim
Rygebin' Alıntı:aslan568' Alıntı:Kardeş ben romu çok sevdim ama çok eksikleri var romun en basitinden durum çubugu ikonları çok az gravity boxla denedim kısayolların ikonları gözükmedi temassek kişileştirme ayarları dışındada çok ingilizce olan yer var ayrıca çok fazla ram kullanıo rom gereksiz uygulamalar var dokunmatik hassasiyetide yetersiz özelllikle lock screen ekranında bi dokunmatik problem var güç tuşuda sorunlu ekran bir kaç saniye sonra açılıyor bildirim ışıklarıda sıkıntılı ayarladgın rengin kısa uzun ayarı yapılmıyo hatta bazıları çalışmıyor seçiyorsun değişmiyor bunlarla bi ilgilenmek lazım dahada çok hatası var ama şimdilik göze batan bunlar iyi çalışmalar dilerim
Kısa uzun ayarı , ram ghz ayarlama durum çubuğu ikonları hangi romda daha iyi ..
Bunlar hata değil bunlar her romda mevcut olan şeyler.
aslan568' Alıntı:Rygebin' Alıntı:aslan568' Alıntı:Kardeş ben romu çok sevdim ama çok eksikleri var romun en basitinden durum çubugu ikonları çok az gravity boxla denedim kısayolların ikonları gözükmedi temassek kişileştirme ayarları dışındada çok ingilizce olan yer var ayrıca çok fazla ram kullanıo rom gereksiz uygulamalar var dokunmatik hassasiyetide yetersiz özelllikle lock screen ekranında bi dokunmatik problem var güç tuşuda sorunlu ekran bir kaç saniye sonra açılıyor bildirim ışıklarıda sıkıntılı ayarladgın rengin kısa uzun ayarı yapılmıyo hatta bazıları çalışmıyor seçiyorsun değişmiyor bunlarla bi ilgilenmek lazım dahada çok hatası var ama şimdilik göze batan bunlar iyi çalışmalar dilerim
Kısa uzun ayarı , ram ghz ayarlama durum çubuğu ikonları hangi romda daha iyi ..
cm12.1 crackling sürümü on numara mesela durum çubgnda parlklık yok fener gibi şeylerde önemli ama daha çok özelleştirilmesi lazım diye düşünüyorum toplasan 6 yedi tane kısayol var çok az değilmi ayırca büyük oranda dokunmatik problemi var
Atakan58' Alıntı:aslan568' Alıntı:Rygebin' Alıntı:aslan568' Alıntı:Kardeş ben romu çok sevdim ama çok eksikleri var romun en basitinden durum çubugu ikonları çok az gravity boxla denedim kısayolların ikonları gözükmedi temassek kişileştirme ayarları dışındada çok ingilizce olan yer var ayrıca çok fazla ram kullanıo rom gereksiz uygulamalar var dokunmatik hassasiyetide yetersiz özelllikle lock screen ekranında bi dokunmatik problem var güç tuşuda sorunlu ekran bir kaç saniye sonra açılıyor bildirim ışıklarıda sıkıntılı ayarladgın rengin kısa uzun ayarı yapılmıyo hatta bazıları çalışmıyor seçiyorsun değişmiyor bunlarla bi ilgilenmek lazım dahada çok hatası var ama şimdilik göze batan bunlar iyi çalışmalar dilerim
cm12.1 crackling sürümü on numara mesela durum çubgnda parlklık yok fener gibi şeylerde önemli ama daha çok özelleştirilmesi lazım diye düşünüyorum toplasan 6 yedi tane kısayol var çok az değilmi ayırca büyük oranda dokunmatik problemi var
Kişiselleştirme ayarlarında var fazlası. Bildirim çubuğunda Sola kaydırırsan görürsün daha fazla toggle var..
underlater' Alıntı:Merhabalar,
Bende GM 4G alanlardanım. Şimdilik garanti sıkıntısı yaşamamak adına orjinal romdan devam ediyorum. Sormak istediğim bu rom yayınlamayı destekliyor mu? Çünkü telefonumdan yayınlamayı kullanarak televizyona telefonun ekranını aktarıyorum. Film izlerken oyun oynarken iyi oluyor. Bu romda da bu özellik var mı? Orjinal romda üst barı genişletince yayınlama seçeneği oradan çıkıyor. Birde radyosu direk FM radyo değil mi? Yani internet üzerinden yayınları almıyor. Doğru mudur?
Teşekkürler.
Rygebin' Alıntı:@mahir02 konu sahibi türkçe olarak yazar . Konu düzenlenecek, bilgilendirme için teşekkürler.
mahir02' Alıntı:Rygebin' Alıntı:@mahir02 konu sahibi türkçe olarak yazar . Konu düzenlenecek, bilgilendirme için teşekkürler.
Bildireyim dedim zaten dostum v3.0 güncellemesini çünkü konun yeri burası
eskiyapar' Alıntı:@Atakan58 ve 3 le ilgili çalışmanız olacak mi?
Atakan58' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:@Atakan58 ve 3 le ilgili çalışmanız olacak mi?
Evet şimdi tamamladım. Uploadda...
Atakan58' Alıntı:eskiyapar' Alıntı:@Atakan58 ve 3 le ilgili çalışmanız olacak mi?
Evet şimdi tamamladım. Uploadda...