santi2623' Alıntı:Saçma sapan birşey kurmayin telefonu yeniden başlayan girdikten ekran yazısında kalıyor gereksiz bence
Creative®' Alıntı:santi2623' Alıntı:Saçma sapan birşey kurmayin telefonu yeniden başlayan girdikten ekran yazısında kalıyor gereksiz bence
Kardesim ne demek istedigini acikca yazar misin inanki 10 kere okudum 5 kere baskasi okudu bu dedigini kimse anlamadi
Amacsizca yapilan bi yorum amacsiz olmakdan daha amacsiz olmus sanki
waqar889643' Alıntı:lagy ron
sinbin' Alıntı:Romda takilmalar var diyoo
selami' Alıntı:Şu fmd locker i nasil kaldiracaz cok kotu
MuhammedA' Alıntı:Wi-Fi bağlantısı kopuyor ve play store a girilmiyor kimlik doğrulama gerekli hatası veriyor google hesabımı hiç bir şekilde kullanamıyorum! Büyük boyutlu dosyaları da dolayisiyla indiremiyorum blackmart kullanmaya mecburum. ROM çok güzel bu iki büyük hata düzeltilirse telefonuna kurmuş olduğum son ROM olacak.
Teşekkür ederim.
selami' Alıntı:Şu fmd locker i nasil kaldiracaz cok kotu
Ana dizinde System/app klasörü içinden fmdyi sil veya yedekleyip sil.
Sonra yine ana dizinden Data/dalvik-cache içinden com. Diye başlayıp içinde fmdlocker yazanı sil. Birinci de olmuyo bazen ikinci yeniden başlayınca bir daha silersin
Creative®' Alıntı:waqar889643' Alıntı:lagy ron
What ?
Onur yıldırım' Alıntı:Bende hafızayı ters gösteriyor sorun benim cihazda mı acaba?¿
irem1427' Alıntı:"Ana dizinde System/app klasörü içinden fmdyi sil veya yedekleyip sil.
Sonra yine ana dizinden Data/dalvik-cache içinden com. Diye başlayıp içinde fmdlocker yazanı sil. Birinci de olmuyo bazen ikinci yeniden başlayınca bir daha silersin "
sistemui hatası veriyor öyle yapınca bildirim paneliyle eşleşmiş fmd locker