gorkemberberoglu09
Kayıtlı Üye
Navigation barı kapatma yontemi var mi varsa nasil ?
gorkemberberoglu09' Alıntı:Navigation barı kapatma yontemi var mi varsa nasil ?
SuperDroid' Alıntı:gorkemberberoglu09' Alıntı:Navigation barı kapatma yontemi var mi varsa nasil ?
Navigation bar fix kurduysaniz/kurmadiysaniz qemu.hw.mainkeys=1 oldugunda navbar kapanir
gorkemberberoglu09' Alıntı:SuperDroid' Alıntı:gorkemberberoglu09' Alıntı:Navigation barı kapatma yontemi var mi varsa nasil ?
Navigation bar fix kurduysaniz/kurmadiysaniz qemu.hw.mainkeys=1 oldugunda navbar kapanir
Baska bi yolu yok mu cunku bunu yapmaya denedim ve telefon hata verdi reset atmak zorunda kalmistim
AloneMan' Alıntı:asdfghjk' Alıntı:Hocam iki tane zip vermissiniz .hangi sırayla flashlicaz (wipe yapmaya gerek var mı ayrıca)?
Navigation bar fixi de nedir?
Lütfen acil cevap bekliyorum
Sanal tus istersen navigation barı kur. İstemezsen digerini kursan yeterli
BlackSlayer' Alıntı:Rom güzel bir arkadaşım lolipop rom istemişti marshmallow görünce şaşırır herralde birde bunun hataları varmıdır arkadaşa söyliyim diye sordum
AloneMan' Alıntı:asdfghjk' Alıntı:Hocam iki tane zip vermissiniz .hangi sırayla flashlicaz (wipe yapmaya gerek var mı ayrıca)?
Sanal tuş istersek 2sinidemi yapalım o zaman navbar. Heraldde tuş için diğeri?
Creative®' Alıntı:BlackSlayer' Alıntı:Rom güzel bir arkadaşım lolipop rom istemişti marshmallow görünce şaşırır herralde birde bunun hataları varmıdır arkadaşa söyliyim diye sordum
Sanal tuş istersek 2sinidemi yapalım o zaman navbar. Heraldde tuş için diğeri?
Sanal tus navbar yani onu istersen ikisinkde flashlaman gerek romda erisilebilirlik disinda hata yok
karabb364' Alıntı:Sanal tuş istemiyorum ben neleri kurcam Hocam 5.1 fıxı ile 5.0 romu mu?
Bir de WhatsApp bildirimleri sorunsuz çalışıyor mu? Bazı romlarda WhatsAppa girince mesaj geliyor da
TheNexus' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]Eski sürümdeki bir ayarı açıp kapatırkenki açıp kapama şeysi daha güzelti bu sürümde büyümüş noktayı sağa çekince tam sağa gitmiyor ortalarda kalıyor.Sanırım frameworktan kaynaklı eski sürüme nasıl geçebilirim romu silmeden ya da herhangi bir fix yapar mısınız iğrenç duruyor. @"Creative®" @"SuperDroid" [/font]
SuperDroid' Alıntı:TheNexus' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]Eski sürümdeki bir ayarı açıp kapatırkenki açıp kapama şeysi daha güzelti bu sürümde büyümüş noktayı sağa çekince tam sağa gitmiyor ortalarda kalıyor.Sanırım frameworktan kaynaklı eski sürüme nasıl geçebilirim romu silmeden ya da herhangi bir fix yapar mısınız iğrenç duruyor. @"Creative®" @"SuperDroid" [/font]
Eski romdan framework-res alip deneyebilirsiniz sorun cikmaz
TheEagle' Alıntı:Sabah yapıcam tel şuan orjinal twrp yükleyip yqpıcağım olur diğilmi yani bu romu kurmak için başka bir şeye gerek yokdur diymi (birde eski haline getirmek için iyi bir stock rom varmıdır meşgulümde bakıcak zamanım yok şuan)
SuperDroid' Alıntı:TheEagle' Alıntı:Sabah yapıcam tel şuan orjinal twrp yükleyip yqpıcağım olur diğilmi yani bu romu kurmak için başka bir şeye gerek yokdur diymi (birde eski haline getirmek için iyi bir stock rom varmıdır meşgulümde bakıcak zamanım yok şuan)
4GB modelinde repartition gerekebilir
16GB modelinde repartition gerekmez
Stock rom bolumune hic bakmiyor musunuz?
TheNexus' Alıntı:[font='Open Sans', sans-serif]Eski sürümdeki bir ayarı açıp kapatırkenki açıp kapama şeysi daha güzelti bu sürümde büyümüş noktayı sağa çekince tam sağa gitmiyor ortalarda kalıyor.Sanırım frameworktan kaynaklı eski sürüme nasıl geçebilirim romu silmeden ya da herhangi bir fix yapar mısınız iğrenç duruyor. @"Creative®" @"SuperDroid" [/font]