Murat Can Toptaş
Kayıtlı Üye
yani rom luk bir sorun deil düzelir diosunuz?
Murat Can Toptaş' Alıntı:v5916 sürümündeyim
sorun nedir güncellememesi hakında
jamesaksu' Alıntı:herseyi yapıyorum dovnload ta basıyorum cıhazı baglıyorum tanıyor kırmızı çızgı yüzde 100 oluyor ama devam etmıyor orada kalıyor bunun cozumu nedır acaba
Murat Can Toptaş' Alıntı:bugün tekrar denedim sağolun geldi güncelleme.
[/img]
birde böyle bir sorun alıyorum 8gb sd kart var uygulamalar sd kartta ama yüklemiyor nasıl çözebilirim.
stuxnet' Alıntı:usta ne yaptıysam başaramadım Unknow Devices diyor gm 2 miniyi pcye tanıtamıyorum xp ve windows 7 de aynı işlemler farklı kablolarda denedim aynı lütfen yardım edin
abidin0471' Alıntı:Hocam bu romu kurdum hiçbir sıkıntı yok telefon normal açıldı sonra ekranda "general mobile" yazısı titreyerek gidip geliyo ne yapmam lazım...
krdknl' Alıntı:merhabalar..
eğer pc ye takdığınız halde takıp da çıkarmış gibi görünüyorsa f.tools dan formatlayın. win 10 kullanıyorum ben öyle çözdüm. bu rom u bugün yükledim bi sorunla karşılaşmadım.
benim sorunum sitedeki stock rom lollipop u yükledim pek sarmadı buna döndüm ama bu sefer de imei unuttu. *#06# yapınca geçersiz diyor ne yapabilirim saygılar..
maxylol' Alıntı:@"Orochi™" hocam flash tooldan tam yükleme yaparken o sarı yerde 4008 hatası alıorum bi ara o hata 4009 oldu nasıl düzeltebilirim acaba lollipop felan yükledim hiç sorun yaşamadım stock rom yüklerken hata veriyor
Edit: Sorunu çözdüm kabloyu usb girişinin orasını biraz büktüm sorun kalmadı sorun kablodaymış kısaca stock rom için teşekkürler.
2. Edit : sistem guncellemesi yapmıyor orijinal ROM olanlar deneyebilirmi ağ hatası veriyordu sizdede
Orochi™' Alıntı:abidin0471' Alıntı:Hocam bu romu kurdum hiçbir sıkıntı yok telefon normal açıldı sonra ekranda "general mobile" yazısı titreyerek gidip geliyo ne yapmam lazım...
romu yeniden kurun sorun düzelir
krdknl' Alıntı:merhabalar..
eğer pc ye takdığınız halde takıp da çıkarmış gibi görünüyorsa f.tools dan formatlayın. win 10 kullanıyorum ben öyle çözdüm. bu rom u bugün yükledim bi sorunla karşılaşmadım.
benim sorunum sitedeki stock rom lollipop u yükledim pek sarmadı buna döndüm ama bu sefer de imei unuttu. *#06# yapınca geçersiz diyor ne yapabilirim saygılar..
flashtooldan format attığınızda nvram ve imeide sorunlar olur mümkün mertebe bu işlemi yapmayın .