Via V4 Portlayacak Arkadaş Aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umutst

Original poster
Yasaklı Üye
24 Tem 2015
14
4
varsa stok rom var 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
  lollipop görünüm veya görsel zevk verecek bi portlama yaparsanız sevinirim

Portlanması için veya edit yapılması için birinde cihazın olması lazım.Cihazda mtk6589T var bizdeki romlari portlamayi deneyebilirsiniz anlatımlarla (cihazda KitKat yok sanıyorum jb olan romlar denenebilir)

SpeedlinE™' Alıntı:
Portlanması için veya edit yapılması için birinde cihazın olması lazım.Cihazda mtk6589T var bizdeki romlari portlamayi deneyebilirsiniz anlatımlarla (cihazda KitKat yok sanıyorum jb olan romlar denenebilir)
Sözde Nisan 2014'de Kitkat gelecekti.Bi arkadaşıma hediye gelmişti,Ekranında dokunmatik problemi vardı.

SpeedlinE™' Alıntı:
bi bende mi var cihaz gm jb portlanmıs rom atsam sorun olur diye korkuyorum açıkcası pek bilgim yok bu konularda

Cihazın yurt dışı versiyonu Xolo q900t modeli. Bu arada gm'ye olan custom JB romlardan kendi cihaziniza portlayip yüklemekten bahsettim yukarıda