VİA V5 MİUİ V7 - 6.1.7 (İçin Modlar )

seramik111

Original poster
Geliştirici Üye
29 Eyl 2015
154
171
Arkaşlar konuya ayrı bi konu açmam iyi olur diye buraya taşıdım 

Modlar tarafımdan, V5 için uygun hale getirilmiştir.

1.Modumuz İos Durum çubuğu düzeni 
Vv13BP.png

İOS Mod:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

MİUİ ORJİNAL :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

2.Modumuz Saat yanında Müzik 
7Mr68P.png
D407El.png

SAAT-PLAYER MOD: 

SAAT-PLAYER ORJ.: 

Yükleme Talimatı :recowey moda wipe demeden direk  flaslayınız

widget ekle bölümünden saat(4)- 4x2 widgetedir .

3. Modumuz Gelişmiş güç seçenekleri
Vv1rPn.jpg

GELİŞMİŞ GÜÇ SEÇENEKLERİ MOD: 

GELİŞMİŞ GÜÇSEÇENEKLERİ ORJ.:

Yükleme :recowery mod da flaslayınız

Kaynak : [font='Open Sans', sans-serif]
 [/font]

• Like
Tepkiler: Dr.Techno™
Çok güzel ellerine sağlık. Çalışmalarının devamını bekliyorum. Bide wallpaperin güzelmis :D

Via v5 modding acıldı oraya ekle :)

Cvp: RE: VİA V5 MİUİ V7 - 6.1.7 (İçin Modlar )

bild' Alıntı:
Orj durum çubuğu maalesef olmuyor ios hala duruyor

Buyur kardeşim düzenlemeden atmışım bu şekilde düzelmesi lazım
https://yadi.sk/d/ZAqFyImCoGzB2

Arkadaşlar Sonunda 3 günden beri uğraştım tekrar tekrar denemeden sonra başardım MİUİ Gelişmiş Özellikleri Açtım 

Gelicek Özellikler: Akıllı Kılıf (Kilit Ekranında)
                           Okuma Modu (Ekran Ayarlarında)
                           Gelişmiş Kamera Özellikleri (Kamerayı Açın Ekranı Sağa Doğru Çekince Görürüceksiniz)
                           Kenar Kontrolleri(Gelişmiş Ayarlar-Erişilebilirlikte) Ama kenar çubuğu gibi değil tam çözemedim.

Denemek İsterseniz: 

kamera1.   

kamera2.   

okuma.      

akıllı kılıf.  

kenarKon. 

yeni modların resimleri

Paketleri alıp alıntıladığınız yerin Konu Linkini ekleyin bizi zor durumda bırakmayın.  İlk ve son uyarı 

Cvp: RE: VİA V5 MİUİ V7 - 6.1.7 (İçin Modlar )

seramik111' Alıntı:
Arkadaşlar Sonunda 3 günden beri uğraştım tekrar tekrar denemeden sonra başardım MİUİ Gelişmiş Özellikleri Açtım 

Gelicek Özellikler: Akıllı Kılıf (Kilit Ekranında)
                           Okuma Modu (Ekran Ayarlarında)
                           Gelişmiş Kamera Özellikleri (Kamerayı Açın Ekranı Sağa Doğru Çekince Görürüceksiniz)
                           Kenar Kontrolleri(Gelişmiş Ayarlar-Erişilebilirlikte) Ama kenar çubuğu gibi değil tam çözemedim.

Denemek İsterseniz: 

Bro bunu yaptıktan sonra video cekmiyor hata veriyor. Nasil duzeltecez bir el at ya

Elinize sağlık
Konuya alıntı yaptığınız site adresini ekleyin,sonra hırsızlıkla itham edilmeyelim.