bakiustaa
Kayıtlı Üye
Ama açılmıyor acaba pixel experince modu vardı onun için olabilir mi? Logoda kalıyordu cihaz bende stock rom yükledim tekrarBu bir hata değil sadece bir uyarı. Yüklemeye engel değil.
Ama açılmıyor acaba pixel experince modu vardı onun için olabilir mi? Logoda kalıyordu cihaz bende stock rom yükledim tekrarBu bir hata değil sadece bir uyarı. Yüklemeye engel değil.
Hocam romu şimdir kurdum fakat ana ekran da "Android başlatılıyor" kısmında kalıyor ve açılmıyor sebebi nedir acaba?Son sürüm link eklendi.
Evet soruna çözüm bulabilirmisiniz?Hocam romu şimdir kurdum fakat ana ekran da "Android başlatılıyor" kısmında kalıyor ve açılmıyor sebebi nedir acaba?
Kardeşim GM 5 PLUS TELEFONUM VAR BUNUN İÇİN EN STABİL ROM HANGİSİDİR RİCA ETSEM YARDIMCI OLUR MUSUNiXperia X8 ROMda gelmiş. Denemeden olmaz. Eline sağlık abi.
StockSaçma sapan yarım yamalak işler yapıyor insanları mağdur ediyorsunuz! Sorunsuz rom diyorsun romu kuruyoruz kuralına uygun şekilde içinden klavye ve ana ekran başlatıcısı çıkmıyor!
[doublepost=1500044290,1500044216][/doublepost]
Kardeşim GM 5 PLUS TELEFONUM VAR BUNUN İÇİN EN STABİL ROM HANGİSİDİR RİCA ETSEM YARDIMCI OLUR MUSUN
Kurma zorunluluğun yok ve bu insanların sana hizmet etme sorumluluğu da. Üsluba dikkat lütfenSaçma sapan yarım yamalak işler yapıyor insanları mağdur ediyorsunuz! Sorunsuz rom diyorsun romu kuruyoruz kuralına uygun şekilde içinden klavye ve ana ekran başlatıcısı çıkmıyor!
[doublepost=1500044290,1500044216][/doublepost]
Kardeşim GM 5 PLUS TELEFONUM VAR BUNUN İÇİN EN STABİL ROM HANGİSİDİR RİCA ETSEM YARDIMCI OLUR MUSUN
iXperia X8 ROMda gelmiş. Denemeden olmaz. Eline sağlık abi.
Romu kuruyorum ama Ana ekran gelmiyor su anda miui 8 kuruluiXperia X8 ROMda gelmiş. Denemeden olmaz. Eline sağlık abi.
[doublepost=1506758810,1506758719][/doublepost]Hocam merhabalar romun şarj performansı nasıldır sizce ?Xperia mod yakında...
Evet bendede aynı sorunlar oldu
Wifi sifresi girmek istedim klavye gelmedi
Atlayıp Tamamen actım android baslatılıyor deyip oylece kaldı
Cozumu de yok gibi?
Deneyemedim malesef...
[doublepost=1507403760,1507232661][/doublepost]Eski versiyonu olsa bari onu denesek
Maalesef XOSP'un saçma sapan sorunları. Xapps zipini kurdunuz mu?
Android başlatılıyor hatasının sebebi sistemde launcher olmaması. Sistemde klavye de yok. Büyük Gapps falan kurarsan sorun kalmaz.
Usta bu mesajı paylasım mesajına ekleseniz de millet bosa tırmalamasa