Silentlead
Kayıtlı Üye
Telefonum FastBoot modundan çıkmıyor beyler telefon resetliyorum kapatıp açıyorum yine aynı olay devam ediyor recovery ile açtım sistemi sıfırladım yine aynı olay brick olsa daha iyiydi.. yardım edermisiniz?
Silentlead' Alıntı:Üstadım adb modda açabiliyorum şuan dosya kopyalama işlemi yapabiliyorum fakat durum şu rom atamıyorum orjinal recovery olduğu için adb üzerinden recovery atabilirmiyim ?
ZİP Şeklinde apply from sd card seçeneğinden atabilirim diye düşünüyorum recovery'yi
General Mobile Elite (32gb )telefonumu tuş kombinasyonu ile Cwm çıkmadığı için Cwm yüklemek istedim. Ama ne oldu anlamadım. Telefon Fastboot mode de kaldı. Kapanmiyor, tuşlara basarak Fastboot modeden çıkabileceği yazılmış ama işe yaramıyor. Şarjı bitince PC ye takıyorum hemen geri açılıyor , yine Fastboot mode de. Tüm driverlari yükledim ama PC telefonu görmüyor. Pek çok yol denedim ama bir türlü başaramadım. Telefonumun o eski günlerine döndürmemde yardiminizi bekliyorum.
tsk ederimFastboot mode çıkmak için. Fastboot ekranında iken ses açma ve ses kısma ve de güç(açma kapama) tuşlarına beraber 20 saniye kadar basılı tut telefon normal bir şekilde açılır. Çözüm bu kadar basit
Revolver acılmıyormu
Recovery
Recovery Otg desteği var ise ordan rom flashlıyabılırsın
Oda olmazsa suamesetup dosyasını pc indir.rom bölümüne tıkla ordan beğendiğin romu indir. Ondan sonra kendisi kurar. Veya suamesetup programını Çalıştır.sd card içeriğine gir eger orda rom yok ise program aracılığıyla romu sd card içeriğine at. Seçenek cok. Otg destekli değilse twrp recovery flashla. Suamesetup arayüzünde recovery bolumu var ordan basit yolla yapabilirsin. Rootludeğilse root yazan yere tıkla rootlar. Brick dahi olsa tel. Bununla yapabilirsin. Sen galiba sdcardıda sildin sistemide
Revolver acılmıyormu
Recovery
Recovery Otg desteği var ise ordan rom flashlıyabılırsın
Oda olmazsa suamesetup dosyasını pc indir.rom bölümüne tıkla ordan beğendiğin romu indir. Ondan sonra kendisi kurar. Veya suamesetup programını Çalıştır.sd card içeriğine gir eger orda rom yok ise program aracılığıyla romu sd card içeriğine at. Seçenek cok. Otg destekli değilse twrp recovery flashla. Suamesetup arayüzünde recovery bolumu var ordan basit yolla yapabilirsin. Rootludeğilse root yazan yere tıkla rootlar. Brick dahi olsa tel. Bununla yapabilirsin. Sen galiba sdcardıda sildin sistemide