Yavaş şarj oluyor...

onrmeseci

Original poster
Kayıtlı Üye
2 Eyl 2015
28
0
Dün 5.1.1 den 6.0.1 stock a geçiş yaptım ve telefon kapalıyken neredeyse şarj olmuyor pc ye taktığımda yavaş şarj oluyor gece şarja taktığımda %40 olan şarj 37 ye düşmüş neden olabilir ?

onrmeseci' Alıntı:
Dün 5.1.1 den 6.0.1 stock a geçiş yaptım ve telefon kapalıyken neredeyse şarj olmuyor pc ye taktığımda yavaş şarj oluyor gece şarja taktığımda %40 olan şarj 37 ye düşmüş neden olabilir ?

Batarya kalibrasyonu hatası olabilir veya romları yeni kurduğun için. Romlar kurulduktan 1-2 gün sonra tam oturur :D

caneray' Alıntı:
onrmeseci' Alıntı:

Batarya kalibrasyonu hatası olabilir veya romları yeni kurduğun için. Romlar kurulduktan 1-2 gün sonra tam oturur :D

Bunda baya vahim. %70 e kadar neredeyse tam kapasite şarj olur ama bunda geriye gitmiş.

6.0.1 de bende olmadı ama son gelen güncelleme yanı 6.4 MB olan ile hem yavaş şarj olmaya başladı , hem ısınmaya başladı , hemde şarjı az gitmeye başladı, sırf bu yüzden 2 ay sonra custom roma geçtim. bu sorunu benim gibi yaşayanlar olduğunuda biliyorum.

Arkadaşım o sorun bendede oldu 5.1.1 stockta çok rahat ediyordu 6.0.1 de şarj ederken %1de bile yavaş şarj ediyordu akşam bıraktım sabah kalktığımda %50 deydi . ve 16 saat sonra tamamen dolacak diye yazıyordu halen yavaş şarj yapğıyodu usb kabloyu değiştim sorun çözüldü kablodandır büyük ihtimal .