Arama sonuçlarınız

1. Özcan Kaya

Ses Modu Tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar, Telefonumda RR 5.7.4 [6.0.1] kurulu, ses modu tavsiyeleriniz varmıdır, biliyorsunuzdur CM'de biraz az çıkıyor ses hoparlörden zaten, ÖR: Sony Walkman, Viper4Android, Dolby Atmos gibi.
  2. Özcan Kaya

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cvp: Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın LG G3 BEAT - RR 5.7.4 [6.0.1]
  3. Özcan Kaya

LG D723TR STOCK ROM

Cvp: LG D723TR STOCK ROM Gerçekten çok teşekkürler, telefonumun ses açma tuşu sorunlu, biraz uğraştırıyordu download mod'a almak için. [FULL WİPE'MI YAPMAMIZ GEREKİYOR, YOKSA DİREK FLASHLAYALIMMI?]
  4. Özcan Kaya

Yukleme paketini dataya yonlendirme

Merhaba arkadaslar mesela twrp icin olan yukleme paketinin ıcındeki System>app dizinini data>app olarak degistirdim sorun cıkarsın (telefonun sisteminde yer yok uygulamayı dahiliye kurmak ıstıyorum)
  5. Özcan Kaya

[ANLATIM] CRT Efekt JB/KK

Cvp: [ANLATIM] CRT Efekt JB/KK Teşekkürler.
  6. Özcan Kaya

[DAT] Unpack/Repack Android Lollipop/Marshmallow

Cvp: [DAT] Unpack/Repack Android Lollipop/Marshmallow Teşekkürler.
  7. Özcan Kaya

[REKLAM ENGELLEYİCİ] MinMinGuard

Merhaba arkadaşlar, bugün size kendimde kullandığım her türlü uygulamada işe yarayan reklam engelleme uygulamasını göstereceğim. 1-Uygulamayı kuruyoruz, Xposed Installer>Modules bölümünden, MinMinGuard'ı aktif ediyoruz ve telefonumuzu yeniden başlatıyoruz. 2-Telefonumuz açıldıktan...
  8. Özcan Kaya

Apktool SystemUI Decompile

merhaba arkadaslar resurrection remixin systemui sisni decompile etmek icin gereken apklarin yani frameworklerin ismi nedir systemuiyi decompile etmeden once hangi apklari framework olarak kurmam gerekir? rom resurrection remix 5.7.4 cihaz lg g3 beat d723tr ama d723tr romu olmadigi icin...
  9. Özcan Kaya

gm 5 plus ahize sesi kısık

Cvp: gm 5 plus ahize sesi kısık Eğer, ses çubuğu maksimum seviyede iken ses az geliyorsa, yapıcak bir şey yok, ama ses modu işe yarayabilir, yada telefonunuz root'luysa, system>bulid.prop'ta vol steps yazılı bir satır var karşısında sayı yazıyor o sayıyı arttırmayı deneyin, ama dediğim gibi siz...
  10. Özcan Kaya

Cvp: gm 5 plus ahize sesi kısık Yani, ses maksimum seviyede iken bilemi ses çok kısık?
  11. Özcan Kaya

Cvp: gm 5 plus ahize sesi kısık Bildiğime göre, ahize sesi, telefon konuşması yaparken ayarlanıyor. 1-Denemek için arama yapın. 2-İkinci telefondan çağrıya yanıt verin. 3-Arama devam ederken ses açma-kapama tuşlarından sesi ayarlayın.
  12. Özcan Kaya

Romların Farkı Ne?

Cvp: RE: Romların Farkı Ne? Cyanogenmod, çoğu Stock Rom'dan daha güzel görünümlü, stabil ve performanslıdır, ayrıca Resurrection Remix'te, Cyanogenmod taban alınan, kişiselleştirme amaçlı yapılmış bir Rom.
  13. Özcan Kaya

Bu sürümlerin farkı nedir? Beni aydınlatır mısınız?

Cvp: Bu sürümlerin farkı nedir? Beni aydınlatır mısınız? Öncelikle merhaba, o ülkeler ROM'un içeriğinden hiç birşey değiştirmez, o siteden başka bir dosya indirin yine ülke ister, o site yeşil olanı tavsiye ediyor, eğer yeşil link çalışmassa alttaki beyazlar alternatif olarak oraya koyulmuştur...
  14. Özcan Kaya

Sony Xperia X & XA Ultra Stock Wallpapers

Cvp: Sony Xperia X & XA Ultra Stock Wallpapers Teşekkürler.
  15. Özcan Kaya

ADVANCED APK TOOL İÇİN GEREKLİ JAVA VE EKLENTİLERİ

Merhaba arkadaşlar, Advanced apk tool un duzgun calisabilmesi icin gerekli java ve eklentileri biri soyliyebilir yada linkini atabilirmi? (PC 32 BIT)
  16. Özcan Kaya

CM13 & RR Sound Fix

Teşekkürler @Orochi hocam :)
  17. Özcan Kaya

[MM,N] Xperia Apps

Cvp: [MM,N] Xperia Apps Gerçekten çok teşekkürler, uzun zamandır arıyordum, Sony bir başka :)
  18. Özcan Kaya

CM13 & RR Sound Fix

Cvp: CM13 & RR Sound Fix so you can see the link you need to leave a comment.
  19. Özcan Kaya

[ANLATIM] Advanced Apktool v4.1.0

Cvp: [ANLATIM] Advanced Apktool v4.1.0 Teşekkürler.
  20. Özcan Kaya

[ANLATIM] APKTOOL Kullanımı Dex Açma Kapatma

Cvp: [ANLATIM] APKTOOL Kullanımı Dex Açma Kapatma Teşekkürler.