Arama sonuçlarınız

1. Gönüldaş

Cwm paketleri

Teknolojide imkansız yoktur, eyer yöntemleri bilirsen doğru yolu kendiliğinden bulursun. Örneğin rom portlamak o kadarda zor bir konu değil. Ama bilmediğin zaman iş zorlaşır.
  2. Gönüldaş

[4.4.2][AOSP][ART] LegenD Rom V13

Gerçekten çok iyi ama MİUİ V6 rom benim hoşuma gidiyor. Bundan somra telefon alırsam bu yönde olacaktır. Ama emege saygı ve ayrıca teşekkür ederim.
  3. Gönüldaş

dokunmatik sapıtması

General Mobile cihazlarında kronik denile bilecek hatalar mevcut. Neden bu hatalar olmakta birtürlü anmaış değilim. Eyer aramızda bu konuda uzmanlaşmış arkadaşlarımız varsa açıklama yaparsa çok ama çok sevinirim.
  4. Gönüldaş

(Videolu Ders) Çok Kolay Hareketli Logo Yapımı ( Videolu Ders)

Arkadaşlar sizlere çabucak hareketli logo yapma yöntemini göstereceğim. Bu derste ihtiyacınız olan programlar ve gerekli dosyalar aşagıda sıralanmıştır. İnternette bu programlar mevcuttur.  Xara3D6 ( Program ) High-Logic FontCreator ( Program ) Yazı Fontu Dikkat : PC'de...
  5. Gönüldaş

Herkes Kullandığı Duvar Kağıtlarını Paylaşsın

Çok iyi olur, faydalı olur arkadaşım.
  6. Gönüldaş

Sadece kendim için istemedim ihtiyacı olan arkadaşlar yararlanır.
  7. Gönüldaş

Saygılar Deniz Geçmişe
  8. Gönüldaş

Arkadaşlar duvar kağıtlarını full atın ekran görüntülerini atmayın.
  9. Gönüldaş

Telefonlarınız da kullandığınız duvar kağıtlarını paylaşır mısınız?
  10. Gönüldaş

Miui Rom Lcd Yoğunluğu Ayarlama Yardım Edebilecek ?

Bu konuda bir bilgim yok ama MİUİ ROM V6 gerçekten bir harika. Telefonum şaha kalktı resmen.
  11. Gönüldaş

[4 GB][4.4.2] Cwm ile Kitkat stok rom yükleme

RE: [4 GB][4.4.2] Cwm ile stok rom yükleme Bilmeyen arkadaşlar için çok iyi bir konu olmuş.
  12. Gönüldaş

Servise gidecek telefon stock recovery sorunu (acil)

Arkadaşım General Mobile Discover 1 16GB telefonuma defalarca rom yükledim. Ama her seferinde orijinal rom yedeği almadım General Mobile'nin yayınladığı  Yazilim_Yukleme_Araci_KitKat_16GB programı ile defalarca telefonumu orijinal roma çevirdim ve hiç bir sıkıntı çıkmadı benim telefonda.
  13. Gönüldaş

Invalid IMEI Sorunu [ Çözüm ]

Faydalı bilgiler için teşekkürler
  14. Gönüldaş

MERE v1.5.1 KK GMD2 Mini Port By OROCHI

Teşekkürler arkadaşım rom kuracak olursam MİUİ V6 kurarım telefona gayet güzel bir rom bence.
  15. Gönüldaş

IMEI Sorunu

RE: IMEI Soyunu.Lütfen Yardım Olursa bize de bilgi ver arkadaşım başımıza gelirse deneriz.
  16. Gönüldaş

Sim Kart Kesme Makinası

Kullandığım operatörde böyle sorun yok.
  17. Gönüldaş

[ANLATIM ] MTK6572/82/92 Rom Portlama

Anlatım için çok teşekkürler arkadaşım çok işe yaradı bu. Yeni romlar yolda geliyor.
  18. Gönüldaş

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım neden üçgün kullandın? Ben bu romu kullandım pek beğendim ama orijinal rom dönmek için General Mobile Yazılım Yükleme Aracı  Kitkat kullandım. Herhangi bir sorunla da karşılaşmadım telefonda sıkıntı yok. Acaba...
  19. Gönüldaş

Discovery Custom ROM Önerileri [Ana Konu]

RE: Custom ROM Önerileri [Ana Konu] Miui V6 ROM bence iyi arkadaşlar sizce nasıl?
  20. Gönüldaş

[5.9.17][TR]MIUI V7 By Wes & SmiLeToLiFe

RE: [5.5.22][DISCONTINUED ] MIUI V6 By SmiLeToLiFe Vallahi bir harika olmuş bu rom tebrikler. Orijinal romun yedeğini almadım flaş tool ile geri yükleye biliyorum.