Arama sonuçlarınız

1. Gönüldaş

[THEME-MIUI] Moonshine

RE: Miui rom moonshine tema Ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler.
  2. Gönüldaş

[TR][v5.10.15]MIUI V7 By Wes GM Discovery

GM Discovery cihazıma aslında MİUİ 7 rom kurmak benim işime geliyor.  MİUİ 7 romda bazı hatalar var. Ama rom gerçekten süper ve emek harcanmış bir iş emek harcayanlara teşekkürler.
  3. Gönüldaş

[OFFICIAL][Port Rom] MysticOS Rom V6 By AloneMan [Dark Tema Eklendi]

RE: [Port Rom] MysticOS Rom V5 By AloneMan [4.4.2] KitKat [Fix Eklendi] @"AloneMan" O anlatım üzerinden yapıyorum arkadaşım ama needrom sitesinden indirdiğim romlar Flaştol ile yüklenir diyor burasını anlamadım?
  4. Gönüldaş

[OFFICIAL][Port Rom] MysticOS Rom V6 By AloneMan [Dark Tema Eklendi]

RE: [Port Rom] MysticOS Rom V5 By AloneMan [4.4.2] KitKat [Fix Eklendi] @"AloneMan" Gayet güzel olmuş teşekkürler rom portlama konusunda bana da yardımcı olsan sevinirim. GM Discovery 1 telefonları için rom portlamak istiyorum. Nereden başlamalıyım?
  5. Gönüldaş

Kitkat ses sorunu

Bu sorun bende yok ama telefonun sesi çok az çıkıyor normalde o yüzden ola bir belki.
  6. Gönüldaş

Sp FlashTool İle Stock Rom Kurulumu - Driver Kurulumu - HardReset

@"Sefa Mert Oyanık" Paylaşım çok iyi olmuş bilmeyen arkadaşlar açısından yararlı bir konu. Bende bu konuyla alakalı bir ders hazırlıyordum sen benden hızlı çıktın benim yayınlamama gerek yok artık.
  7. Gönüldaş

Discovery Rom For Discovery Air Darkqnez

@"darkqnez33" Arkadaşım paylaşım için teşekkürler
  8. Gönüldaş

[PORT] iOSP ROM For General Mobile Discovery #ßy SuperDroid

Paylaşım için teşekkürler.
  9. Gönüldaş

[THEME) Miui Tema

RE: Miui Tema Aslında temaları düzenlemek için bir yöntem var ama biraz üstünde çalışmam gerekir ve daha sonra açıklayacağım. İkon konusunda iyimdir kendim de yaparım.
  10. Gönüldaş

[THEME) Miui Tema

RE: Miui Tema Açıklaman için teşekkürler arkadaşım temaları daha kolay yapa bilmek için bir düzenleme aracı yok mu?
  11. Gönüldaş

[THEME) Miui Tema

RE: Miui Tema Tema paylaşımları için teşekkür ederim arkadaşım baya başarılı ve güzel olmuş. Yalnız anlayamadığım bir konu var cevap verirsen çok iyi olur. GNZ temaların içini kurcaladığımda com.gionee diye bir ibare yazıyor. General Mobile kendi temalarını yapmıyor mu neden Gionee...
  12. Gönüldaş

Yeni temalar

Yeni temalar geldikçe güzel bir hal alacak telefon ama General Mobile bir tema marketi açsa çok iyi olurdu. Unutmadan söyleyeyim birde kolayca tema yapma programı yapsa çok çok iyi olur.
  13. Gönüldaş

Müzik Paylaşım Konusu

Hatırlayanlar vardır hatırlamayanlar izleyin arkadaşlar. https://www.youtube.com/watch?v=5m9AJhhzmic
  14. Gönüldaş

[4.4.2] Discovery Air Rom for GM Discovery

Paylaşım için teşekkürler.
  15. Gönüldaş

Lise Yıllarınız?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi her yaşın kendine özgü güzelliği vardır. Lise yıllarınızdaki maceralarınız nelerdir. Eyer eğlenceli bir o kadarda komik anılarınız varsa paylaşın gülelim eğlenelim.
  16. Gönüldaş

(Font) Purewhite Font

Peki bu yeni güncelleme resmi olarak ne zaman yayınlanacak?
  17. Gönüldaş

(Font) Purewhite Font

Yardımların için teşekkürler baya iyi oldu şimdi. GM Discovery yeni güncellemesinde yazı font kullansa iyi olacak.
  18. Gönüldaş

Yazı Fontu Değiştirme Hakında Bilgi Verirmisiniz?

Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşım.
  19. Gönüldaş

(Font) Purewhite Font

General Mobile Discover 1 16GB telefonumun yazı fontunu nasıl değiştire bilirim bilgi verir misiniz.