Arama sonuçlarınız

1. Arap Kaswa

launcher

wıdget kısmında dıy kısayolu var ordan tema yapabılıyosun haberın olsun :) :) :) :)
  2. Arap Kaswa

KitKat Full Sürüm Recovery Yükleme Sorunu

sp flash tool ıle flashla :dry:
  3. Arap Kaswa

system.img

cok tesekkur ederim
  4. Arap Kaswa

jb den kitkata

cwm ile kurulan kitkat final bulup rom kurar gibi kurabilirsin
  5. Arap Kaswa

system.img

flash tool ile atilan romlardaki system.img dosyasini hangi romla acabilur icindeki klasorleri cikarabilirim power iso magiciso gibi programlar denedim acmadi
  6. Arap Kaswa

Jelly Bean'dayım Cmw kurup Rom atsam sonra Final Kitkat'a geçsem, bir sorun olur mu?

kardesim bak benim izledigim yol su16lik cihazda ben cwmyi kurmusum kitkat guncelleme romuda jb romuda hep hafiza kartimda hazir bulunuyo hangisine gecmek istiyosam rom yukler gibi yukluyom cwmyi kaldirmana hic gerek yok kitkat final romunu nasil buldun dersende guncellemeye bas iner guncelle...
  7. Arap Kaswa

[PORT-KK][güncelleme]NİBİRU K-TOUCH OS V2.1 BY OROCHİ™ & ERENCAN

RE: [PORT-KK] NİBİRU TOUCH OS ROM rom degısık bıseymıs sıradan olmktan cıkmıs cok ıyı olmus tkrar elnze saglk :goodbye: :goodbye:
  8. Arap Kaswa

launcher

pekı abım tesekkurler nıburuyu kurdum orjınale donunce bkrım nova bı garıp gelıyo bana c launher kullanıyom orjınalı kullanmadgm zaman tema yapabılme olangnızda oluyo bkmak ıstersenız
  9. Arap Kaswa

launcher

abı pekı kıtkattakı menuyu 5e 4 yapabılme yolu varmı eger buda olmuyosa canımz agolsun artık [hr] menu dızılımı 4x4 oldugu ıcın cok kotu gorunuyo ve ben kıtkattayken tema ullnabılmk ıcı orjınal launcherde klmk ıstyodum
  10. Arap Kaswa

[PORT-KK][güncelleme]NİBİRU K-TOUCH OS V2.1 BY OROCHİ™ & ERENCAN

RE: [PORT-KK] NİBİRU TOUCH OS ROM ellerınze saglık
  11. Arap Kaswa

launcher

jely beandakı launcherı kıtkat fınalde calıstırma yolu var mı veyahut kıtkat fınaldekı launcherde menuyu 5x4 yapabılırmıyız ıkon dızılımını [hr] @Orochi™ abı konuya bakabılırmısın
  12. Arap Kaswa

launcher

jb daki launcheri kitkatta kullanma yolu varmi veya kitkattaki launcheri menude 5*4 yapma olanagi varmi cunku 4*4 te ikonlar buyuk ve baska launcherde kullanmak istemiyom jbdeki launcher olursa mukkemel olur
  13. Arap Kaswa

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

RE: [ROM] GidGat™ Ultimate elıne saglık abı yalnız su romlara stocktakı gıbı tıtresımı komple kapatan tık koysan tadından yenmez becerebılsem ben eklıyecektım ama yemedı :)