Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
flash tool ile atilan romlardaki system.img dosyasini hangi romla acabilur icindeki klasorleri cikarabilirim power iso magiciso gibi programlar denedim acmadi
kardesim bak benim izledigim yol su16lik cihazda ben cwmyi kurmusum kitkat guncelleme romuda jb romuda hep hafiza kartimda hazir bulunuyo hangisine gecmek istiyosam rom yukler gibi yukluyom cwmyi kaldirmana hic gerek yok kitkat final romunu nasil buldun dersende guncellemeye bas iner guncelle...
pekı abım tesekkurler nıburuyu kurdum orjınale donunce bkrım
nova bı garıp gelıyo bana c launher kullanıyom orjınalı kullanmadgm zaman tema yapabılme olangnızda oluyo bkmak ıstersenız
abı pekı kıtkattakı menuyu 5e 4 yapabılme yolu varmı eger buda olmuyosa canımz agolsun artık
[hr]
menu dızılımı 4x4 oldugu ıcın cok kotu gorunuyo ve ben kıtkattayken tema ullnabılmk ıcı orjınal launcherde klmk ıstyodum
jb daki launcheri kitkatta kullanma yolu varmi veya kitkattaki launcheri menude 5*4 yapma olanagi varmi cunku 4*4 te ikonlar buyuk ve baska launcherde kullanmak istemiyom jbdeki launcher olursa mukkemel olur