Arama sonuçlarınız

1. tecnikadamoguz01

[7.1][Stable][GM4G][MIUI 7.1]General Mobile 4G Miui 7.1 [10.02.2016]

RE: [V2][PORT][BETA][GM4G][MIUI v7][5.12.17]General Mobile 4G Miui 7 [14.01.2016] kaan artık bunu kaldır istersen ke miui 7.1.1 i paylaşırız 1 2 güne ;)
  2. tecnikadamoguz01

[5.1.1][PORT][OS]General Mobile 4G Flyme OS Port by One Team

S.A arkadaşlar sabırsızlanıyorsunuz ve haklısınız yanlız elden gelen birşey yok boş zamanlarımızı zaten flyme ve farkı romlar için ayırıyoruz şuanda grup arkadaşlarım hataları gideriyor sadece gözle görülen ivme sensöru kaldı romunda /70 /80 türkçe gerisinı yaptıkmı paylaşacağız sadece biraz...
  3. tecnikadamoguz01

[5.1.1][PORT][OS]General Mobile 4G Flyme OS Port by One Team

Ellerinıze sağlık :D Allah nasip ederse nubıa, lewa, vibe, mıuı ve Xperia romlarımızda yolda inşaallah
  4. tecnikadamoguz01

[6.0.1] Resurrection Remix Rom [ARM]

Estafurullah ne emri sonucta sende bosa zaman harciyacaksin denemek icin
  5. tecnikadamoguz01

[6.0.1] Resurrection Remix Rom [ARM]

Bu romu denemistim bu arada biss pop olani paylasma bari icinde Türkçe yok
  6. tecnikadamoguz01

[6.0.1] Benefit Rom CM 13 [ARM]

Benim üyeliğim var Yanılız şöyle bir sıkıntı var eskiden hesabı girince direk giriş yapabılıyorduk şimdi rusça olarak 2 rakamın toplamasını yazman gerekiyor girıste
  7. tecnikadamoguz01

[ROM-LP-PORT] v5.0 FINAL Doogee Voyager 2 DG310

S.a Orochı Hocam arkadaşa 2el mini 2 aldık ve bu romu yükleyeceğiz yanılız malum kyk int yavaş Bu yüzden stok lolipop yüklemeden bunu yüklemeden yükleme yöntemi yokmu acaba
  8. tecnikadamoguz01

Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları

Bence dual olan model var ve bunda hiç sorun olduğunu duymadım normal incelemenizi yapin içinize sinerse alın yanı
  9. tecnikadamoguz01

Android One 4G Rom Önerileri - Kullanıcı Yorumları

Bence yapamazsın elite özellik olarak iyi olsada 4g yazılım ile hallediyor bu işi
  10. tecnikadamoguz01

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Pc üzerinden daha kolay yüklersin bide kernel yükleme ile birsey olmaz ayrica bu kerneller bu wileyfox swift icin malum bizde onun romlarini kullaniyorz zaten sikinti cikmaz yani ben bissp romdaym yoksa denemistim simdiye
  11. tecnikadamoguz01

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) 4pda da bu roma ayit kerneller yenidn duzenlenmiş sarj ve isinmadan dolayi bu romda olan arkadaslar denesin bir https://yadi.sk/d/ppwVLrQpmZKAD https://yadi.sk/d/APd-C7rqmZKAb https://yadi.sk/d/ESra2tsQmZKAo
  12. tecnikadamoguz01

[4.4.2][PORT] LOLLİPOP X ROM FOR QUATRO M1453 (iNew v7) by Celuk

RE: [PORT ROM] LOLLİPOP X ROM FOR QUATRO M1453 (iNew v7) by Celuk Anladım ama mini 2 romlari daha yi bence arkadaşımda vardi onda denemiştik oluyor yani batarya
  13. tecnikadamoguz01

[4.4.2][PORT] LOLLİPOP X ROM FOR QUATRO M1453 (iNew v7) by Celuk

RE: [PORT ROM] LOLLİPOP X ROM FOR QUATRO M1453 (iNew v7) by Celuk bunun yerine senin cihazın ile aynu işlemciyi taşıyan disco 2 mini nin lolipop romlarını port etmeyi denesene  bide ben gm 4g kullanıyorum 4g nın bataryası sizin cihaza oluyor bilginize
  14. tecnikadamoguz01

MIUI rom hakkında

http://bbs.elephone.hk/thread-9355-1-1.html#.Vn6ConqufiI olursa bu rom olur benm kanahatimce 2 gündür üzerinde ugrasıyorum bootanimation da kalıyor
  15. tecnikadamoguz01

RE: [V2][YOG7DAS2F][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom (CyanogenOS) Peki güncellemeler iyi yöndemi sonuç verdi kötü yöndemi acaba??
  16. tecnikadamoguz01

Peki hocam lolipop olupta başka tür romlar var kitkat kernel kullanan bunlar olurmu
  17. tecnikadamoguz01

[Guncellendi] Casper Via V8 & BlissPoP V1.1 BY Darkqnez

Genç kardeşim bu rom v8 için yapılmış eğer senin etap ına yüklenebilir olsaydı çoktan yapıp paylaşılmış olurdu anladın mı?? Anlamana sevindim teşekkür ederim
  18. tecnikadamoguz01

S.a orochi hocam size birşey sormam gerek elimde şuanda fazladan lenovo a328 mevcut ve içerisinde cm12 kurulu stabilede çok yakın yanlız kernel 3.4.67 tabanlı ben senin bu romlari ona uyarlamayi düşünüyorum acaba çalışırmi malum kernel mimarisi farklı Donanım olarak neredeyse aynılar
  19. tecnikadamoguz01

[PORT][4.4.2] AOSP GM Discovery II

Yukledim suanda sikinti kalmadi ccok saol