Arama sonuçlarınız

1. tecnikadamoguz01

[PORT][4.4.2] AOSP GM Discovery II

Hocam iyi hos yukledim yaniliz teli pc ye takinca icine dosya atamiyorum tel 2simli olan model
  2. tecnikadamoguz01

[PORT][4.4.2] AOSP GM Discovery II

S. A hocam bu romu hangi recovery ile kurum acaba ¿¿
  3. tecnikadamoguz01

mi4 nasıl bilirsiniz?

Hayırlı uğurlu olsun guzel cihaz almışsın kesinlikle pişman olmazsın ki lte Modelini aldığın için istersen win10 da kurabilirsin geri dönüş yapabilecek şekilde
  4. tecnikadamoguz01

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Cm güzelde hocam bir süre sonra sıkıyor artık insan renklilık istiyor ;-)
  5. tecnikadamoguz01

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Hocam sırf senin bu romlardan dolayı 4g Yo satıp mini 2 alasım geliyor
  6. tecnikadamoguz01

Google Kamera Android 6.0

Fotograf cekim hizi nasil hocam acaba
  7. tecnikadamoguz01

[DAT] Unpack/Repack Android Lollipop/Marshmallow

Benim asıl sormak istediğim soruda buydu aslında
  8. tecnikadamoguz01

Abu System.ımg dat i System ımg yapıyorum ama System.ımg yi ext4 e cevıremıyorm Pc Windows10 ondan olabilir mi
  9. tecnikadamoguz01

RE: DAT unpack-Repack Android Lollipop/Marshmallow abi datı parçalayıp üzerinde oynama yaparak nasıl geri dat formatına getirebilirim acaba ?
  10. tecnikadamoguz01

Lg G2 Turkey Lollıpop Stock Rom D802 & D802Tr

Bizde Verizon olan model diye biliyoruz ama bize gelen model Türkiye de satılan ile aynı model olunca bizde gittik Türkiye romunu attik bunu duzeltemzmiyiz
  11. tecnikadamoguz01

Lg G2 Turkey Lollıpop Stock Rom D802 & D802Tr

S.a arkadaşlar birebir urunlerden arkadaşım a LG g2 aldık orjinalindn bugün bu romu yükledikleri ve açılış ekranından öte gidemedim next yazısına basıyorm geri algılıyor bunu nasıl düzeltiriz acaba
  12. tecnikadamoguz01

[6.0.1][ReFixed]General Mobile 4G Marshmallow (MMB29K)Stock Rom

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Bu teli aldigimdan beri ilk defa bir stock ROM beğendim şarj olsun hız olsun bunu bozmadan gunceller iseler iyi ederler.
  13. tecnikadamoguz01

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom root olayı çözüldümü hocam
  14. tecnikadamoguz01

RE: [6.0.1] General Mobile 4G (MMB29K) Stock Rom Bize romdan sonra birde custom karnel lazım örnek g2 mini için bile 1.6ghz lik kernel yapılmış
  15. tecnikadamoguz01

[5.1.1][RREMIX]General Mobile 4G Resurrection Remix v5.8.8

Bende mokee rom üzerinde bakacağım 12 güne inşallah :D bide Huawei emuı var tabi ;)
  16. tecnikadamoguz01

[5.1.1][RREMIX]General Mobile 4G Resurrection Remix v5.8.8

Eline sağlık bu romu 2 gün önce 4pda da görmüştüm hoş bir rom bide flyme os veya Huawei emuı rom çıksa on numara olacak ya bakalım
  17. tecnikadamoguz01

[5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop v4.0.3

RE: [5.1.1][BLISS]General Mobile 4G Blisspop King root ile stock marchmelow u rootlayabilrisinz
  18. tecnikadamoguz01

[6.0][06.11.15]General Mobile 4G ve Dual Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu

RE: [6.0] General Mobile 4G Marshmallow OTA Capture Dosyası ve Kurulumu Dual versiyona yükleswk sıkıntı çıkarmı çünkü lolipop ta tek sim rolünü yükledim sıkıntı çıkmadı
  19. tecnikadamoguz01

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 Bende açılırken birden oyundan atıyor
  20. tecnikadamoguz01

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 O bu değilde bu roma clans of clans çalışmıyor sırf bu yüzden cyanogen os A gececem