Arama sonuçlarınız

1. tecnikadamoguz01

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 Miui rom veya Huawei emıu rom gelecekmi acaba
  2. tecnikadamoguz01

[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

RE: [Custom Rom] [5.1.1] General Mobile 4G Cynogenmod 12.1 Daha denemedim ama deniyecegim ama miui rom geliyorsa onceligim odur Gercekten miui rom calismasi filan varmi Ayrıca şuanda rolü kurdun ve buna google play i nasıl kuracagım recovery den hata verıyor
  3. tecnikadamoguz01

[V3][YOG7DAS2BC][5.1.1][CLONE-STOCK]Wileyfox Swift Rom(CyanogenOS)

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom O bu degilde makina aśırı derecede şarj emiyor şuanda bu romdayken ya google romuj stock kerneli kullanicaz yada bu islerden anlayan arkadaşlar kernel tasarlıyacak sizce hangisi ;)
  4. tecnikadamoguz01

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Rom sorunu nu hallettim çok şükür yanliz bu romda ekranin ortasinda cyanogenmod preview-12.1 vesaire bir yazi yaziyor buni nasl kaldiracagm
  5. tecnikadamoguz01

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom hocam romu attım açılışta kalıyor recovery moda almaya çalışıyorum fastboot moda da kalıyor
  6. tecnikadamoguz01

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom arkadaşlar telefon fastboot modunda kalıyor bir yardım etseniz
  7. tecnikadamoguz01

RE: [5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Wileyfox Swift Rom Eline sağlık kardeşim de bari cyanogenmod un zip romunuda paylas boylece custom romlarin onude acilmis olur https://download.cyanogenmod.org/?device=crackling&type=nightly
  8. tecnikadamoguz01

MTK İşlemcili ZenFone GO Yolda!

Bu işlemci nasıl sizce bu fiyata gore
  9. tecnikadamoguz01

Piranha iq+ için rom

Hocam bende System.img yi açmak için kullanmayı deniyorum ama hata veriyor sebebi nedir acaba pc Windows 8 bu arada
  10. tecnikadamoguz01

Update script düzenlemede yardım lazım

Twrp ile denedim data bölümü biliniyor diyip öyle kalıyor makina ilerleme olmuyor Ayrıca benim tel dual versiyon ve stock romu rootsuz olarak yedekledim bunu rcoveryden yüklenecek hale getirebilecek olan varmıdır
  11. tecnikadamoguz01

Update script düzenlemede yardım lazım

S.A arkadaşlar bizim cıhaza cm12.1 portluyorum yanlız script den dolayı hep status 0 hatası veriyor bunu nasıl hallederim bilgi verecek olan varmıdır
  12. tecnikadamoguz01

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Ben hala yardıma hazırım hocam :)
  13. tecnikadamoguz01

[5.1.1][Konu Güncellendi][Stock ROM]GM A1 4G Build LUZ59K

RE: [Stock ROM] GM A1 4G Build LUZ59K Bende gönüllüyum bilginize
  14. tecnikadamoguz01

GM 4G Custom Rom İçin Yardım Edecek Var Mı?

Aynı sorun bendede var hep status 0 hatası alıyorum
  15. tecnikadamoguz01

Custom Rom

CM12 çalışmasını sizden duydum ilk defa ben kendimde deniyorum ama şuanki recoverylerde yükleme yaparken hep hata veriyor
  16. tecnikadamoguz01

Custom Rom

Herkese merhabalar baslıktada yazdığı gibi aylardır piyasada olan Cıhazımız için neden hala custom Rom örneği yok acaba en azından 1 tane örnek olsa başkaları için de teşkil olur avea ıntoch4 için bile stabil TWRP ve CWM varken ayrıca sürüsüyle custom Rom varken Bizim Cihazda daha tık yok