Arama sonuçlarınız

1. C

[ROM- ART] GidGat™ Ultimate

Cvp: RE: [ROM- ART] GidGat™ Ultimate Guc tusu ve ses kisma tusuna dokunun ve iksine ayni anda basmak yerine seri bir sekilde ilk once guc tusuna basip basili tutup zaman gecirmeden hemen ses kisma tusuna basip bekleyin mutlaka olur...bazan ayni anda basilacak diye.ilk once ses.tusuna...
  2. C

[PORT-EDİT] LolliCraft Rom By F.A.T TEAM

Korsantrx arkadasim su kamerayi bizimle paylas lutfen biz de kullanalim...
  3. C

HKPHPNE ROOM EDİTTOR ( Repartation Uygulamasi)

Repartition uygulamasidir, GM Discovery 1 modelinde sorunsuz calisir denedim, Root gerekir Orochi hocanin verdigi uygulamadan farkli olarak daha cok bolumlendirme yapilabilmesi ve farkli cipsetler icin de uygun olmasidir, baska telefonu olanlar da hafiza problemini cozmus olurlar ama dedigim...
  4. C

[TWEAKS][SCRIPTS][2.3/6.0] eXtremeBoost™ v2.5.1

XtremeBoostu indirmek istedim yandex linke tıklıyorum beni baska bir forumun içine atıyor orada da konuyu bulamadım..
  5. C

[26 Xposed Modülü][Arşiv]Xposed Modülleri ve Nelerde Kullanıldıkları

Cvp: RE: [26 Xposed Modülü][Arşiv]Xposed Modülleri ve Nelerde Kullanıldıkları Denemek isterim, hangi rom destekler bilginiz varsa iletirseniz sevinirim..
  6. C

[PORT-EDİT] MysticOS V7 Final By AloneMan & Frozen (First Rom Of 2016)

Cvp: [PORT-EDİT] MysticOS V7 Final By AloneMan & Frozen (First Rom Of 2016) Guc dugmesinde erkran goruntusu alma, son uyugulamalar kisminda hepsini sil dugmesi, ses tuslarina basildiginda coklu ses ortamlarinin cikmamasi gibi sevdigim.ozellikler yok ve GB ihtiyac oluyor..Bu üçlü olsa GB ye hic...
  7. C

[26 Xposed Modülü][Arşiv]Xposed Modülleri ve Nelerde Kullanıldıkları

S5 systemui theme discovery 1de calismadi...
  8. C

[APP] [4.0+] [Browser] Speed Browser - Lightweight, Material Designed and Fast

Cvp: RE: [APP] [4.0+] [Browser] Speed Browser - Lightweight, Material Designed and Fast LolliFox Discovery 1 romumuydu, forumda bulamadım...
  9. C

Aloneman kadresim, Ekran yansıtma özelliği bulamadım yok ise uygulaması var mı markette ya da fixi...
  10. C

[APP] [4.0+] [Browser] Speed Browser - Lightweight, Material Designed and Fast

Orochi, Legend v14 te denedim çalışmadı, normal apk olarak kurdum...sisteme gömmek mi gerekir acaba..
  11. C

[Edit][4.4.2]Complexion Rom v2.2

RE: [Edit][4.4.2]Complexion Rom v2 Eline saglik,
  12. C

Sony Album Apk

kitkata uygun degil galiba..
  13. C

Discovery I için stock kerneller

Cvp: RE: Discovery I için stock kerneller Merhabalar, javadın kerneli dediniz ben de çok takip ettim ettim ama sonra ne olduysa yeni kernellere ulaşamadık.Javadın ugrastıgı kernel çalışmaları son bulduysa ben de kerneli kullanmak isterim..
  14. C

[GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez

Cvp: RE: [GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez Çalıştı...Denedim..Ancak metin yazılabilen Carrier kısmı ve saniye gosterimi yok o da olsa.güzel olurdu..
  15. C

modem fix

Cvp: RE: modem fix Bana da lazım bu fix, linkte dosya yok, Orochi yeni bir link verebilirsen sevinirim..
  16. C

[GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez

Cvp: RE: [GMD] LEGEND [V14] Bugra333&Darkqnez Arkadaslar geri bildirimleri aldilar zaten V15 gelecek insalah...Bekleyelim..
  17. C

Cvp: RE: [PORT-EDİT] LolliCraft Rom By F.A.T TEAM :) :) evet denicem..
  18. C

Cvp: RE: [PORT-EDİT] LolliCraft Rom By F.A.T TEAM Evet ayni sekilde yazdim zaten yuzlerce rom kurdum, carliv kullaniyorum ama ondan kaynakli degildir hic problem yapmadi simdiye kadar..
  19. C

Cvp: RE: [PORT-EDİT] LolliCraft Rom By F.A.T TEAM Merhaba tekrar ::) ikinci kez denedim yarım saatten fazla bekledi logoda kaldı açmadı. tekrar indirdim temiz kurulum yaptım. data, wipe, sistem ve dalvik sürekli yaptıgım sistem ama ilk kez rasladım bu duruma ve bakıyorum kimsede bu problem...
  20. C

Bir eksik olmalı, discovery logoda kalıyor açmıyor romu..