Arama sonuçlarınız

1. C

Tavsiye İstiyorum...

Teşekkür ederim peki 1.2 gb işlemci sizce yeterli mi ve gerci pahalı telefon degil ama begenmediğiniz bir şey var mı...
  2. C

Tavsiye İstiyorum...

Arkadaşlar epeydir Android One 4G yi kullanıyorsunuz..Fiyatların aynı olduğunu düşünürsek GM Discovery-1 16 GB ile Android One 4G arsında kalsak 4G yi tercih etmemiz mi gerekir..Arasındaki farkları biliyorum 4G nin önü açık ama Telefon kalitesi ve 2 GB ram in vermesi gerken rahatlık farkı olsun...
  3. C

[EDIT][GÜNCELLENDİ] GENDİS_V2 UPLOAD EDİLMİŞTİR.

RE: [EDIT][GÜNCELLENDİ] GENDİS_V2 bende de ayni hata 317.58/mb lik dosya indi muhtemelen eksik bisi var zipte ucumuze de ayni seklilde eksik inmesi..
  4. C

GENDİS V1 [EDIT/4.4.2] [GM DISCOVERY]ReVoLuTiOn™

RE: GENDİS V1 [EDIT/4.4.2] [GM DISCOVERY]Crayzman™
  5. C

GG ultimate Turuncu Versiyon

Fixlerden sonra güç düğmesine uzun basınca direk restart yapıyor çoklu seçenek çıkmıyor..bir bakabilirmisiniz..
  6. C

[FINAL][PORT-EDIT][AOSP] TurboROM By_SmiLeToLiFe

Eline sağlik arkadasim ayrica romlarini hep begenmisimdir..Evet ben de merak ediyorum hangi telefona gececegini..
  7. C

[4.4.2][AOSP] LeXuS Rom V3

Hayır bende de aynı..iyi çekip çekmediğini test edemedim ama hep minimumda duruyor bazanda kayboluyor..
  8. C

[4.4.2] Samsung Galaxy S6 Dual For GM Discovery

Boyka selam.. sürekli kullanıyor olduğun bu recovery hangisidir..
  9. C

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery Captain tesekkur ederim..
  10. C

[4.4.2] Xperia™ Z3 v5.1 Final For GM Discovery

RE: [4.4.2] Xperia™ Z3 v5.0 Final For GM Discovery yasingiller upload yapmasını beceremedim...attach kısmını göremedim menüde...nasıl yapılıyor...apk lar var elimde..
  11. C

Kilit Ekranları

Zui Nin 2_3 tane farkli turu var hangisidir olmasi gerekeni..
  12. C

[4.4.2][ART] Razor Rom for GM Discovery

Hayırlı olsun Razor hoca.. geçen note 4 ile z3 ün kameralarını karşılaştırdım..21 e 16 mp gerçi mp den çok cam netliği ve ışık alabilirliği önemli ama aklında olsun z3 ile ekrana dokunarak resim çekildiğinde narmal çekim düğmesinden çekmeye göre çok daha kötü çekiyor..ekrandan yeteri kadar net...
  13. C

[PORT] [GENUINE LG UX 3.0] LG G3 Stylus Official Rom For GM Discovery

RE: [4.4.2] LG G3 Stylus for General Mobile Discovery Evet elimizde nasıl cwm ile flaslanabilir orijinal gmd romu var ise o da olabilir..
  14. C

[4.4.2][ART][AOSP] LegenD Rom V12

RE: LegenD Rom V12 Elinize saglik..
  15. C

[4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.1

RE: [4.4.2]1:1 Galaxy Note 4 ROM for General Mobile Discovery v1.0 Asderdd arkadasim eline saglik..Daha once portlanan bir romun editi mi yoksa yeni port mu? Calismalarinda basarilar dilerim..
  16. C

[4.4.2][ART] Samsung Galaxy S6 Rom For GM Discovery

Rom iyi elinize saglik...evet sol tusa basinca sistem menusu kendini cok kisa gosterip kayboluyor bazan da hic algilamiyor basit bir cozumse duzelirse butunluk acisindan guzel olur..Elinize saglik..
  17. C

[ANLATIM] ROM Port Sorun ve Çözümler

Cok tesekkur ederim...
  18. C

[ROM][PORT][4.4.2][ART]KingSing_S500[16gb]

defisiklik sadece 4 gb lar icin mi..16 gb olanlar yarinki ile bir fark yoksa deneyelim..tesekkurler..
  19. C

[ANLATIM] ROM Port Sorun ve Çözümler

a116 nin colossus note 3 romu vardi ses ve sebeke problemi vardi portladiktan sonra sebeke geldi fakat ses gelmeyince stoktan ses liblerini yukledim haloldu fakat ayni seyi a116 colossus s5 romu icin yaptim sebekeye baglanmiyor imei ler var ama kayip degiller...guzel bir rom...sebeke cekmeme...