Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum merhaba, Note 5 romundaki email uygulamasinda olan gelen bildirim sayisinin diger uygulamalarda da gorunmesini muhtemelen cozemedin hala peki bunun icin harici bir.uygulama yokmudur, bildirim gelmesini.istedigimiz uygulamayi secebilsek. cunku rom bu sekilde tam bir goresellige ulasmis...
Needrom dan Note 4 rom portladim ve tel acildi fakat unfortunately com.android.settings has stopped hatasi verdi ve kapata basip ancak guc tusuna basip telefonu kapatabildim ekrandaki herhangi bir tusa basmama izin vermedi..Konuda cozumu varmi bilmiyorum yardim edermisiniz problem nedir nasil...
carliv v2.5 kullanıyorum, sadece datayı nasıl restore yaparız twrp de mi vardı o ozellik, cunku carlivde butun yedeği geri yukluyor dogru degil mi arkadaslar.. yada carliv v3 te de olabilir...
Edit: Carliv v2.5 ta varmış o özellik şimdi öğrendim.. Elinize saglık..Thanx for rom and interesting..
Xda da kurulum anlatimi var, sistem app klasorunun icine bir klasir icine konmasi gerekiyor apk dosyasinin ve apk 0644 ve klasoru de 0755 permisyon kodlanmasi gerektigi yaziyor onu da yapmama ragmen olmadi malesef..
Hocam eline saglik, lite kat v3 tabanli complexion romda denedim normal kurulum ile sonra da sisteme gomup permision ayarini yapip denedim kamerayi kuruyor.ama acmiyor arayuzunu gosterip kapatiyor...ne yapabiliriz..
RE: [GUNCELLEME][OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative®
Twrp de system wipe yapmadan flaslayin sadece factory reset yetiyor..pili cikarp takin ve revoverye girmeyi deneyin olursa sadece factory reset yaparak flaslayin romu...eger brick olmussa meraklanmayin...telpanin verdigi...
Dostum merhaba, Navbarin ortasında görünen GİTGAT yazısını başka bir yazıyla değiştirmeniz mümkün mu , mümkünse nasıl yapacağını tarif edebilir misiniz..
Dostum fazla lafa tuttum , demek istedigim portladiktan sonra bazilari logoda kaliyor acilmiyor o esnada acacak bir fix demek istedim..cunku ayni durumda xolo ve a116 jb icin kullanmistim zaten verdiginizi is goruyordu..
Soyle cevap vereyim dogru anladiysam..mesela ben bu lekinin kamerasini ve galerisini cok begendigim icin apk sini ve liblerini yedekledim..kurdugum yeni bir romun kamerasini begenmezsem apk yi ve liblerini yeni romun eskileriyle degistiriyorum..root explirerle system app dosyasina girip olani...