Arama sonuçlarınız

1. JRLejoyner

[CM12.1][i9300] RESURRECTION REMIX(Güncel Konu)

Özellikleri => Gaps Link: http://forum.turkdevs.com/konu-temel-gaps-paketi.html Son Sürüm RR Rom (Lollipop) Link: https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087000870 Romu sıfırdan kuracaklar, istediği sürümü indirebilir hepsi full romdur, Zaten bu romu kullanıyorsanız ve...
  2. JRLejoyner

[ROM][UNOFFICIAL][i9300] XenonHD-5.0.2 Stable 1.0

Lollipopu tam anlamıyla tadacağınız rom ! :)   Stabil, akıcı, ram kullanımı az, müthiş bir deneyim yaşıyacaksınız. Şu an Stabil sürümdedir, hiçbir hatası yok günlük kullanım için ideal gayet güzel bir romdur. XenonHD is a custom firmware aka ROM for various Android devices. It is built from...
  3. JRLejoyner

[5.1.1][Stable] Unofficial CyanogenOS 12.1S for i9300 Galaxy S3

Features - All CyanogenMod 12 features - All CyanogenMod 12 optimizations by @JustArchi - OnePlus One bootanimation - OnePlus One wakeup and control feature ("Ok OnePlus") - Quick Boot feature from OnePlus One (option is in developer options on your phone) - All CM12S Apps (f.e Gallery...
  4. JRLejoyner

[ROM][4.4.4] FIUI 2.25.1f I9300 [24/06/15]

Current Version: FIUI 2.25.1f [24/06/2015] Arayüzü çok akıcı ve stabil ram kullanımı orta derece :) Cyongenmod tabanlıdır. Arayüz çok müthiş hayran kalıcaksınız :rool: Günlük kullanıma uygundur hata görmedim. Rom Link...
  5. JRLejoyner

[KK][İ9300]CM11 for Samsung S3

Rom Samsung Galaxy S3 (i9300) içindir! Şu an Nighlty sürümündedir fakat hata, bug görmedim. Gayet akıcı bir rom kasma yapmıyor ama ram kullanımı fazla geldi, şarz süresi de güzel çalışmayan bir özellik yok. Kurulum: -İşlemlere başlamadan mutlaka yedek alınız. -Romu ve gapsı indirin...
  6. JRLejoyner

Loading BootAnimation

hands health :rool: bayağ iyi gözüküyor
  7. JRLejoyner

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Ora değilde hatun bezbol sopasıla silah kullanır gibi yapıyor ya ora müthiş birde kafesteki hatun :)
  8. JRLejoyner

[4.4.2][PORT]VionicL ROM By Frozen

RE: [4.4.2][PORT]VionicL ROM By FrozeNNN Eline sağlık çok iyi görünüyor
  9. JRLejoyner

Halletik tema ismini merak etmiş
  10. JRLejoyner

Neyi anlatıcam onu anlamadım
  11. JRLejoyner

Miui de kalıcam sanırım
  12. JRLejoyner

[How-To][6589] MIUI '' Redmi Rice '' Portlama

Hocam hiç sim kartdaki kişileri okumama gibi bi sorunla karşılaştınızmı
  13. JRLejoyner

Recovery'ye Girmek İçin Alternatif Yöntem Arıyorum

Bence garantiye gönder ses tuşunu düzeltsinler ve usb bağlantısı sorununu düzeltsinler ne uğraşıyorsun
  14. JRLejoyner

MIUI i nasil okuyorsunuz?

miyiiyuy