Arama sonuçlarınız

1. JRLejoyner

Android M Theme

Çok mükemmel olmuş eline sağlık :rool: Rica etsem duvar kağıdını atabilirmisiniz
  2. JRLejoyner

kamera uygulaması

Unuttum cevap vermeyi malasef çalışmıyor Cm11s kamerası hoşuma gitti özellikleri gayet iyi: https://yadi.sk/d/7-COptX9iK9jt
  3. JRLejoyner

Tasarımını Beğendiğin Telefonu Paylaş

Lumia candır
  4. JRLejoyner

gm discovery pc nin görmemesi

Kablo değiştirip dene bendede oluyordu
  5. JRLejoyner

S3 MINI SARZI CABUK MU BITIYOR

S3 mini kullanıyorsan cm12/11 atmanı tavsiye ediyorum herkes memnun
  6. JRLejoyner

Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

Criver sayesinde widget olusturmayı öğrendim
  7. JRLejoyner

kamera uygulaması

Bu rom kitkat cm12 ise lp muhtemelen çalşımaz ama normal apk kurar gibi denicem geceleyin indirmeye başlarım
  8. JRLejoyner

[CM12.1][i9300] RESURRECTION REMIX(Güncel Konu)

Ekran görüntüleri eklendi konu güncellendi :drinks:
  9. JRLejoyner

kamera uygulaması

Hangi rom söylermisin bana
  10. JRLejoyner

PhilZ Recovery For Samsung S3(İ9300)

Samsug S3 için phliz recovery, yüklemek için custom recovery yüklü olmalıdır Diğer recoverylere göre daha basit, dokunmatiktir, hatası yok, hızlı. Lollipop, kitkat vs. tüm romları yükleyebilir OTA dan gelen güncellemeri kurabilirsiniz. Kendim test ettim. Kurulum: -PhilZ recovery indirin...
  11. JRLejoyner

GM 4G GTA SA KASMA SORUNU

Oyundan kaynaklıdır çünkü discoveryde 0 kasma ile oynuyordum
  12. JRLejoyner

kamera uygulaması

Cm12 de google kamera modlamışlar öyle koymuşlar bence kaliteli çekim yapıyor ama arkadaş beğenmemiş
  13. JRLejoyner

El Yapımı Duvar Kağıtları

Ben kendi hazırladığım wp leri arkadaşlar ile kupa ya bastırdım sihirli bardağa gayet iyi oldu :)
  14. JRLejoyner

kamera uygulaması

Bak şimdi android sürümünü destekleyen bi kamera bul yada hoşuna giden apksını çıkar apknın içinde lib varsa al bi köşeye koy dursun. System/app/camera2 ye gir ordaki apkyı sil kendi kameranı ekle eğer kendi kameranda libler varsa camera2 dosyayındaki lib klosorune at izinleri ayarla bu kadar...
  15. JRLejoyner

[CUSTOM-ROM][5.1.1][UNOFFICIAL] SLIMLP ROM [Z00A][ZE551ML]

Vay be zenfone ile uğraşıyorlar
  16. JRLejoyner

Grand neo note 3 veya note 4 rom

http://lmgtfy.com/?q=Xda# :) Xda'da telefonuna göre rom bulabilirsin telefonun diğr adı nedir mesela Galaxy S3= İ9300 bunun gibi o zaman yardımcı olabilirim
  17. JRLejoyner

Cep Telefonu Önerileri [ANA KONU]

Arkadaşıma 500 tl altı telefon alcaz Zenfone4 diyorum ben hem lollipopuda var :)
  18. JRLejoyner

kamera uygulaması

Gömünce fc veriyor denedim marketten başka bir uygulama indir. open camera uygulamasını öneririm
  19. JRLejoyner

XIAOMI 10000 mAh Power Bank [$11.99]

Patlamıyak
  20. JRLejoyner

Sony Xperia Fotoğraf Paylaşım Konusu

Boyut:1.33 MB Marka:Samsung Model:GT-İ9390 ISO:50 Flash:Patladı Genişlik: 3264 Yükseklik: 2448 Diyafram:2.76 Yön:90 Odak Uzaklığı: 3.7 mm Gece çekimi denebilir :)