Arama sonuçlarınız

1. ReeLperesT

[Offical]MIUI 9 Default Themes

İstediğiniz temayı indirip telefonunuzda herhangi bir yere atın. Daha sonra Miui Tema uygulamasından yüklü temaları gösteren "Offline" kısmına girin. Yüklü temaların altında "İçe Aktar" butonu bulunmakta. İndirdiğiniz dosyayı bulup seçin. İşlem bu kadar.
  2. ReeLperesT

Ahize Sesini Nasıl Yükseltirim?

Hoparlör sesi için birşeyler yapılabiliyordu. Ahize için de araştırıp denemek gerek.
  3. ReeLperesT

LG G2 D800,D801,D802,D802TR,D803,D805,LS980,VS980 .KDZ ile Stock Rom Yükleme

D800 için .KDZ uzantılı stock rom verilmedi. .Tot ile yükleme yapabilirsiniz. D800 için .KDZ uzantılı stock rom verilmedi. .Tot ile yükleme yapabilirsiniz.
  4. ReeLperesT

TAHMİNLERİ ALAYIM

İftar için geri sayım. Konu kilit :troll11:
  5. ReeLperesT

Tema Yapımı

@serkan75 bu konuda destek olacaktır. Müsait olduğunda konuya uğrar.
  6. ReeLperesT

Profil kapağımla alıp veremediğiniz ne ? :troll1:

Profil kapağımla alıp veremediğiniz ne ? :troll1:
  7. ReeLperesT

Sarj soketi bozuldu yine

Almayın . Akıllanıp fason üretim mal satmaktan vazgeçerler belki
  8. ReeLperesT

Admob Gelirlerim Çok Düşük

Türkiye'de reklam verenlerin ödediği oranlar çok düşük olduğu için bu tarz komik rakamlar normal. Yabancı kitleye yönelmenizi öneririm.
  9. ReeLperesT

MTK YARDIM

Ekran panellerinde farklılık olabilir. Aynı model cihazlar da bile farklı panel kullanılabiliyor. Eski tecrübelerime göre bu tarz sorunlar hwcomprosser.so kaynaklı oluyordu. Yıllar içinde değişen birşey olmadıysa önerdiğim çözümü basit bir zip dosyası oluşturarak twrp üzerinden yükleyip deneyin.
  10. ReeLperesT

MTK YARDIM

Hwcomprosser.so dosyasından kaynaklı sorunlara benziyor. Büyük ihtimalle portlama sırasında bir hata yada uyuşmazlık söz konusu. Dediğim dosyayı OPPO R9tm MM stock romundan alıp yükleyin.
  11. ReeLperesT

HTML’e JavaScript Kodlarını Tanıtma

Bu aralar güzel konular geliyor. Eline sağlık temel ve öğretici olmuş. :emoji_thumbsup:
  12. ReeLperesT

Honor 7 İçin Miui Bir Rom Yaparmisiniz Kullanici Sayisi Ciddi oranda f zla ve bağış yapilacaktir.

Bağıştan ziyade geliştiricide cihazın olması gerekli.
  13. ReeLperesT

Sıfırdan Yazılım Yükleme Yardım

Recovery moda girip wipe cache wipe data işlemlerini yapın. Bu işlemlerden sonra kurulu uygulamalarınız silinecektir. Bu işlemler işe yaramazsa stock yazılım yükleme konusuna bakarak işlemleri gerçekleştirin.
  14. ReeLperesT

[Soru] İmza Ayarları

En kısa zamanda ilgineceğim
  15. ReeLperesT

[REHBER] Xiaomi Redmi Note 3 Pro(Kenzo) TWRP & Root

@menes hayır veri kaybı yaşamazsın. En sağlam yöntem budur.
  16. ReeLperesT

sebeke secimi???

@xelarmen Bahsettiğiniz konudaki çözüm işe yarayacaktır.
  17. ReeLperesT

[OFFICIAL] Resurrection Remix 5.8.4 for Mi5s Plus [WEEKLY]

Forumun en iyi cevabı :troll58:
  18. ReeLperesT

[PORT] Dark Kat Rom for GM Etab5

Eline sağlık @Dr.Techno™ .
  19. ReeLperesT

Chrome Forum Bildirimleri

@Kronos testler devam :)