Japjenggo' Alıntı:I installed this into my hh but the browser error, always force Close, how to fix that ? best regards
irem1427' Alıntı:telefonu aktif kullanıyorum internet sürekli açık şarjı ne kadar sürede biter ?
SuperDroid' Alıntı:irem1427' Alıntı:telefonu aktif kullanıyorum internet sürekli açık şarjı ne kadar sürede biter ?
Normal kullanimda piliniz kotu diilse garanti 4-5 saat ekran omru alirsiniz
Sarjin ne zaman bitecegi kullanima baglidir aslinda
irem1427' Alıntı:ya ben indirdim normal her zamanki gibi romu kurmaya çalıştım kurmuyor eski roma geri dönüyor
ne yapmalıyım ?
SuperDroid' Alıntı:imransiddique' Alıntı:Can I get the "My Manager / File Manager" apk from this ROM? Share the link if you have it please. Thanks
I know. I'm using this rom but I accidentally deleted the My Manager/File manager apk from this rom.
So if you have it please upload and share the link?
File manager in the software does not work on any other software.
mrjack' Alıntı:Rom çift sim dimi?
Eyp' Alıntı:Güncelleme vermedin gitti la. Kendi kendine uygulama yüklüyor romda virüs var bilgin olsun. Hafıza ters sd karttan telefona kopyalamada hata veriyor kopyalamiyor dosya. Ram ve telefon hafızasını düzelt bu hataları fixle ver artık. Vermiceksen itiraf et rom çalıntı de kod yazmayı bilmiyorum de kurtulalım.
Lptrex' Alıntı:Eyp' Alıntı:Güncelleme vermedin gitti la. Kendi kendine uygulama yüklüyor romda virüs var bilgin olsun. Hafıza ters sd karttan telefona kopyalamada hata veriyor kopyalamiyor dosya. Ram ve telefon hafızasını düzelt bu hataları fixle ver artık. Vermiceksen itiraf et rom çalıntı de kod yazmayı bilmiyorum de kurtulalım.
Döveydin :laugh:
Eyp' Alıntı:Adam ne cevap veriyor kimseye ne de sorun hakkında konuşuyor ne de bir tarih veriyor. Çalmis koymuş içine de virüsü atmış sil sil gitmiyor her kapa açta bi program indiriyor. Gel de sinirlenme!