Dr.Razor™
Administrator
hkeser' Alıntı:Merhaba Hocam;
Yükledim ama Galeriye girmiyor.Galeri durduruldu hatası veriyor.Nasıl çözeriz?
DCIM klasöründeki gizli thumbnail dosyalarını temizleyin. sorun çözülür. işe aramazsa farklı bir galeri kurunuz
Eyp' Alıntı:Güncelleme vermedin gitti la. Kendi kendine uygulama yüklüyor romda virüs var bilgin olsun. Hafıza ters sd karttan telefona kopyalamada hata veriyor kopyalamiyor dosya. Ram ve telefon hafızasını düzelt bu hataları fixle ver artık. Vermiceksen itiraf et rom çalıntı de kod yazmayı bilmiyorum de kurtulalım.
Şu kod yazma olayına gelelim. Ben bu romu baştan mı yarattım? "Kod yaz" demek aklıma gelebilecek en cahil ve bilgisiz şahısın bana vereceği öğüt demektir.
Bu rom Build rom değildir. Bu port romdur. Ben hatalarını düzeltip verdim. Ayrıca bu romu telefonsuz portladığımı da unutmayalım.
Gelelim çalıntı olayına. Allah şahidim olsun ne rom çalarım ne de başkasının romunu kurarım. Ben Allah'ın adını veriyorum kendime şahit. Ulan siz yokken biz rom yapıyorduk siz kimsiniz? Kimden öğrendiniz?
Tekrar söylüyorum Allah şahidimdir. Ama böyle iftira atarak bir şey yaptığınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Ahirette bu sözlerinizden, bu iftiralardan iki elim yakanızdadır. Arkamdan söylenen her türlü dedikodu ve laftan da iki elim yakanızda. Allah şahidim olsun tek bir hakkım olsa dahi onu da sizlere helal etmeyeceğim.
Herkes gönül rahatlığı ile romu kurabilir. söylenen hatalar romda mevcut değildir. Trolller iftira için her zaman gelir. Çekememezlik budur. İyi olana her zaman iftira atan olur. Önemli olan benim duruşumdur. Doğrunun ve dürüstün yanındayım ve hep öyle kalacağım.
Allah'tan bulun benden değil.