[5.1.1][CM12.1]General Mobile 4G Cyanogenmod 12.1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rygebin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evliyacelebi' Alıntı:
Rygebin' Alıntı:
sahinmehmettr' Alıntı:
jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler:D :D

jb tabanlı kernele sahip bi custom ROM çıkmazmı ki?Bunlar niye hep ileri gidiyor geri gitsinler:D :D

Hayır :D

simaros' Alıntı:
Hayırlı olsun ilk cm13 romlar çıktı darısı başımıza

Bize de yakın bir tarihte gelecek takipteyim :D

Net bilgi mi yoksa tahmin mi hocam? Ya da mesela ilk olarak cyanogen OS mu yoksa mod'la mı gelir dersiniz bize 13?

Güncelleme bilgisi için de birşey gördüm de ondan dedim :)

Rygebin' Alıntı:
evliyacelebi' Alıntı:
Rygebin' Alıntı:
sahinmehmettr' Alıntı:

Hayır :D

simaros' Alıntı:
Hayırlı olsun ilk cm13 romlar çıktı darısı başımıza

Bize de yakın bir tarihte gelecek takipteyim :D

Net bilgi mi yoksa tahmin mi hocam? Ya da mesela ilk olarak cyanogen OS mu yoksa mod'la mı gelir dersiniz bize 13?

Güncelleme bilgisi için de birşey gördüm de ondan dedim :)

Peki ya Os mu Mod mu  :rolleyes:

Ulan tam 6.0.1 geldi oh süper bi daha değiştirmeyiz bunu bu süper falan diyoruz. CM13 çıkıyor, nalet olsun  :D

Flashy den recovery flaslayip cm'nin.. Daha sonra romu sd carda atıp flaslarsak oluyor mu? Baktım Roma meta inf vs var?

Bu gunku guncellemeyle cm13 calismalari baslamis degisiklik kaydinda yaziyor.
1DnpW5.png
[/url][/img]

mahir02' Alıntı:
Bu romu wileyfox yüklemeden sadece kendi recoverysi ile  flaslayan var mı??

Kendi recoverysiyle yapamazssınız.

Bahadır44' Alıntı:
warning do not disconnect usb hatası alıyorum ekran bu şekilde kalıyor yardımcı olur musunuz acil

O hata değil, yazdığı gibi bir uyarı orası bootloader ekranı.

Rygebin' Alıntı:
mahir02' Alıntı:

Bahadır44' Alıntı:
warning do not disconnect usb hatası alıyorum ekran bu şekilde kalıyor yardımcı olur musunuz acil

Kendi derken cm recovery yani stockun değil oluyorsa yapalım olmuyorsa riske etmeyelim yükleniyor mu wileyfox olmadan normalde meta ınf vs var blispop gbi??

mahir02' Alıntı:
Rygebin' Alıntı:
mahir02' Alıntı:

Bahadır44' Alıntı:

Kendi derken cm recovery yani stockun değil oluyorsa yapalım olmuyorsa riske etmeyelim yükleniyor mu wileyfox olmadan normalde meta ınf vs var blispop gbi??

Her gün recoverysi değisiyor ...

Yöntem harici birsey yaparsaniz , başarsiz olur..

Her gün recovery değisiyor.

Yuklenmiyor arkadaslar denedim ben 5.1.1 varken rootlayip flashfiy ile flasladim recovery flashlaniyor ancak rom yukleyemiyorum

ahmetkkcl' Alıntı:
Yuklenmiyor arkadaslar denedim ben 5.1.1 varken rootlayip flashfiy ile flasladim recovery flashlaniyor ancak rom yuklenmiyor
Doğrusu yüklenmiyor değil yükleyemiyorum olacaktı

hocam  bu işten anlayan biri varsa telefonumu göndereyim yüklesinler ben yapamıyorum bi türlü .  yardımcı olun bana

Bahadır44' Alıntı:
hocam  bu işten anlayan biri varsa telefonumu göndereyim yüklesinler ben yapamıyorum bi türlü .  yardımcı olun bana

Bu yöntemi uygulayın yeter.. Yaparsınız zor değil.

darx' Alıntı:
ahmetkkcl' Alıntı:
Yuklenmiyor arkadaslar denedim ben 5.1.1 varken rootlayip flashfiy ile flasladim recovery flashlaniyor ancak rom yuklenmiyor

Siz öyle mi yüklednz hocam doğru wileyfox la uğraşmak istemiyorum? Direkt cm recovery flashlayip romu yüklesem olur mu yani??

mahir02' Alıntı:
darx' Alıntı:
ahmetkkcl' Alıntı:

Siz öyle mi yüklednz hocam doğru wileyfox la uğraşmak istemiyorum? Direkt cm recovery flashlayip romu yüklesem olur mu yani??

Tabii ki olmaz romun ona göre düzenlenmesi gerekir

darx' Alıntı:
mahir02' Alıntı:
darx' Alıntı:
ahmetkkcl' Alıntı:

Tabii ki olmaz romun ona göre düzenlenmesi gerekir

Yani wileyfox şart diyorsunuz